Natečaj je zaključen. Rezultati bodo znani do Božiča.

Nazaj na natečaj »Ustvari svoje Lumpi gledališče«

Nazaj

Z belo embalažo ustvarjaš, da naravo ohranjaš!

Vrtci, prijavite skupine otrok, v kateri so otroci od 4. do 10. leta starosti na kreativno-domišljijski natečaj »Ustvari svoje Lumpi gledališče« in se potegujte za bogate nagrade!

Klub Lumpi išče najbolj izvirna preprosto izdelana gledališča, ki jih otroci sestavijo iz večje kartonske škatle in posebnih belih Lumpi embalaž.

KAKO?

  1. Kartonska embalaža služi za postavitev prostora. Lahko je tudi nakupovalna kartonska embalaža, ki jo najdete v vsaki Mercator trgovini. Znotraj nje otroci postavijo elemente, ki ustvarijo podobo Lumpi sveta, kje in kako živijo Lumpi junaki. Lahko se predstavi, kakšna je Lalina hiška, s čim se vozi Ulf, s čim se najraje igra Moja Moja, ali pa se oblikuje vesolje planetov. Vse je prepuščeno domišljiji otrok.
  2. Posebne bele embalaže izdelkov Argete, Pinga, Plazme in izbranih Medexovih prehranskih dopolnil z Lumpi junaki so na voljo v Mercatorjevih trgovinah. Te imajo namenoma več prostora na embalaži, da se jih poriše, polepi, prebarva, sestavi … Na ta način dobimo preproste elemente, kot so na primer omara, mize, stoli, enostaven vlak ali raketo, s katerimi dopolnimo prostor na odru gledališča.
  3. Vaše lutkovno gledališče je ustvarjeno! Za igranje lahko otroci uporabijo Lumpi junake, ki jih izrežejo iz kartona. Karton brezplačno prejmete na blagajnah vseh Mercatorjevih trgovin, razen franšiz.

Spodbudite domišljijo otrok, začnite ustvarjati in vašo vrtčevsko skupino z izpolnjenim obrazcem spodaj prijavite na natečaj.

 

Splošni pogoji za sodelovanje v natečaju »Ustvari svoje Lumpi gledališče«

Več

Politika varovanja osebnih podatkov v natečaju »Ustvari svoje Lumpi gledališče«

Več