Natečaj je zaključen. Rezultati bodo znani do Božiča.

Nazaj na natečaj »Ustvari svoje Lumpi gledališče«

Nazaj

Z belo embalažo ustvarjaš, da naravo ohranjaš!

Starši in otroci med 4. in 10. letom starosti, prijavite se na kreativno-domišljijski natečaj »Ustvari svoje Lumpi gledališče« in se potegujte za bogate nagrade!

Klub Lumpi išče najbolj izvirna preprosto izdelana gledališča, ki jih otroci sestavijo iz večje kartonske škatle in posebnih belih Lumpi embalaž.

KAKO?

  1. Kartonska embalaža služi za postavitev prostora. Lahko je tudi nakupovalna kartonska embalaža, ki jo najdeš v vsaki Mercator trgovini. Znotraj nje postavite elemente, ki ustvarijo podobo Lumpi sveta, kje in kako živijo Lumpi junaki. Lahko predstavite, kakšna je Lalina hiška, s čim se vozi Ulf, s čim se najraje igra Moja Moja ali pa oblikujete vesolje planetov...
  2. Posebne bele embalaže izdelkov Argete, Pinga, Plazme in izbranih Medexovih prehranskih dopolnil z Lumpi junaki so na voljo v Mercatorjevih trgovinah. Ker so bele, imajo več prostora, da jih porišete, polepite, prebarvate, sestavite ... Na ta način ustvarite preproste elemente, kot so na primer omara, mize, stoli, enostaven vlak ali raketo, s katerimi dopolnite prostor na odru gledališča.
  3. Vaše lutkovno gledališče je ustvarjeno. Za igranje uporabite Lumpi junake, ki se izrežejo iz kartona. Brezplačno ga prejmete na blagajnah vseh Mercatorjevih trgovin, razen franšiz.

Spodbudite domišljijo, začnite ustvarjati in se z izpolnjenim obrazcem spodaj prijavite na natečaj.

Splošni pogoji za sodelovanje v natečaju »Ustvari svoje Lumpi gledališče«

Več

Politika varovanja osebnih podatkov v natečaju »Ustvari svoje Lumpi gledališče«

Več