Dobro pripravljeni smo vedno blizu

Dragi sosedje, vemo, da je v trenutkih negotovosti dobro imeti nekoga, na kogar se lahko zanesete. Nekoga, ki vam nudi vse, kar potrebujete in ki skrbi, da se počutite dobro in varno. Če delate od doma. Če ste vsi skupaj doma. Če je doma tudi šola. Če zmanjkuje časa za dobre tople obroke. Če vam primanjkuje idej za prosti čas in iščete nove načine, kako se razmigati kar v objemu vašega doma …

V Mercatorju smo na takšne trenutke dobro pripravljeni. S svojimi storitvami in produkti, ki vam olajšajo dnevne nakupe in opravila, smo vedno blizu in se trudimo, da bo vaš vsakdan, v sicer kompliciranih časih, tekel čimbolj preprosto. 

Spletna trgovina

Ste že preizkusili spletno nakupovanje?

Obiščite spletno trgovino

Če ste te dni raje doma, se oglasite v naši dobro založeni spletni trgovini. Svoj nakup lahko v roku 4ih ur prevzamete na 15 lokacijah po sloveniji, ali pa vam izdelke pripeljemo na dom ne glede na to, na katerem delu Slovenije ste doma, saj dostavljamo kar na 98 % naslovov.

M Sken Mobile

Ste že preizkusili našo mobilno aplikacijo Moj M in njene funkcionalnosti?

Prenesite M Sken Mobile

Radi nakupujete, a opravite vse brezstično in čim hitreje? Z aplikacijo M Sken brezstično nakupujete in izdelkov ne potrebujete zlagati na trak, z aplikacijo M Pay pa brezstično plačate kar s svojim telefonom. Oba najdete v naši aplikaciji Moj M.  

M Soseska

Ste se že sprehajali po ulicah naše M Soseske in se družili z nami?

Dober sosed poskrbi, da sosedu ni nikoli dolgčas. V naši virtualni M Soseski najdete ideje za ustvarjalno in aktivno preživljanje prostega časa: vadbe, jogo, kuhinjske recepte, ideje za družinsko ustvarjanje …

Minute

Poznate naše že pripravljene jedi Minute?

Preverite ponudbo Minute

Naše Minute so hitro pripravljeni in zdravi obroki, ki so odlična rešitev za slastno malico ali prigrizek. Ste za solato ali za sendvič? Odlična malica za hiter obrok med službo ali doma je vedno blizu. V najbližjem Mercatorju.  

Toploteka

Ste že okusili dobrote in naše Toploteke?

Oglejte si tedenski jedilnik

Kadar so dnevi prekratki, naša Toploteka poskrbi, da pojeste nekaj toplega in slastnega. Izbrali smo vam najljubše obroke, ki jih bomo ves mesec pripravljali za vas. Vsak dan. Dobro in toplo pripravljene v 128 Toplotekah v izbranih prodajalnah Mercator. Brez čakanja na dostavo dovolite, da vam olajšamo vsaj en dnevni izziv te jeseni.