mercator biozone1140 380 header

Dobra hrana dobro dene

Za dobro počutje je pomembna uravnotežena prehrana. 100 % ekološko pridelani in visokokakovostni izdelki Bio Zone so polnega okusa in imajo bogato prehransko vrednost. Pridelani so bili brez uporabe umetnih gnojil, pesticidov in gensko spremenjenih organizmov, s spoštovanjem do živali in narave. Zato so dobri za vas in za okolje.

 • 100% naravno

  Bio Zone – DOBRO zame, DOBRO za okolje

  Spoznajte izdelke Bio Zone. Več kot 160 izdelkov vas že čaka na naših prodajnih policah ter spletni trgovini. Pridelani so bili brez uporabe umetnih gnojil, pesticidov in gensko spremenjenih organizmov, s spoštovanjem do živali in narave.

  Več

Aktualno

Aktualno

 • Ekološki način kmetovanja

  EKOLOŠKA PRIDELAVA je oblika in način kmetovanja, ki spoštuje naravne življenjske cikle in minimizira človekov vpliv na okolje. Hrana, pridobljena z ekološkim kmetovanjem, pa je visoko kakovostna, z bogato prehransko vrednostjo in z visoko vsebnostjo vitaminov, mineralov in antioksidantov.

   

 • 100 % ekološko pridelano – kaj je to?

  Ne sme nam biti vseeno, kaj jemo. Izbira hrane, ki je ekološko pridelana pozitivno vpliva na nas in na naravo. Dobro za nas in dobro za okolje.

 • Ekološko kmetijstvo

  Ste vedeli, da za pridobitev ekološkega certifikata kmetija v povprečju potrebuje dve do tri leta, preden zadovolji vse stroge standarde?