Generali zavarovalnica

30 % pika popust z Zlato Pika kartico za stanovanjsko zavarovanje PaketDom in PaketDom RENT

Veljavnost: 19.3.2018 - 19.6.2018

Posebna ponudba SAMO za imetnike Zlate Mercator Pika kartice

V okviru stanovanjskega zavarovanja PaketDom in PaketDom RENTV imetnik Zlate Pika kartice prejme:

  • 1.1. Ob sklenitvi stanovanjskega zavarovanja PaketDom s premium kritjem stranka prejme 30% popust na produkta PDN in/ali PDP v prvem zavarovalnem letu ter pripis v višini 200 pik na Zlato Pika kartico. Ugodnost velja ob sklenitvi novega zavarovanja ali obnove za najmanj 5 let.
  • 1.2 Ob sklenitvi stanovanjskega zavarovanja PaketDom ali PaketDom RENT (za vsa ostala kritja) prejme pripis v višini 200 pik na Zlato Pika kartico. Ugodnost velja ob sklenitvi novega zavarovanja ali obnove za najmanj 1 leto.

1.1 UGODNOST OB SKLENITVI PAKETDOM PREMIUM KRITJA

Pogoji:

  • sklenitev zavarovanja stanovanjskih nepremičnin (PDN) in / ali premičnin (PDP);
  • vrsta kritja: premium;
  • sklenitev novega stanovanjskega zavarovanja (nove stranke in obnove) za najmanj 5 let;
  • predložitev kupona izdajatelja Mercator d.d. in Zlate Pika kartice.

1.2 UGODNOST OB SKLENITVI OSTALIH VRST KRITIJ

Pogoji:

  • sklenitev zavarovanja stanovanjskih nepremičnin (PDN) in / ali premičnin (PDP);
  • vrsta kritja: osnovno, komfortno, ekskluzivno, rent
  • sklenitev novega stanovanjskega zavarovanja (nove stranke in obnove) za najmanj 1 leto;
  • predložitev kupona izdajatelja Mercator d.d. in Zlate Pika kartice.

Ugodnosti iz te ponudbe se izključujejo z vsemi ostalimi prodajnimi akcijami in popusti ter se dodeli izključno ob sklepanju zavarovanja.

Ostala določila akcije

Zavarovalec imetnik Zlate Pika kartice. s podpisom potrjujem pravilnost in ustreznost vnesenih podatkov ob sklepanju zavarovanja ter dovoljujem njihovo zbiranje in posredovanje partnerskemu podjetju Mercator d.d. za namene pripisa ugodnosti v obliki Mercator pik (posredovanje št. pogodbe, št. pik za nakazilo in št. Zlate Pika kartice.). Zavarovalec se hkrati strinjam s pogoji uveljavljanja ugodnosti za imetnike Zlate Pika kartice, ki so objavljeni na spletni strani www.generali.si in www.mercator.si ter, da ima zavarovalnica v primeru predčasne prekinitve pogodbe pravico terjati povrnitev sorazmernega dela upoštevane ugodnosti. Ugodnost bo na Zlato Pika kartico sklenitelja zavarovanja pripisana v roku 15 dni od prejema zavarovalne pogodbe na sedež zavarovalnice. Unovčenje Mercator pik je mogoče le skladno z vsakokrat veljavnimi pravili partnerskega podjetja Mercator d.d., dostopnimi na www.mercator.si in sicer najkasneje v roku predpisanega bonitetnega obdobja za zbiranje in koriščenje pik. Ugodnost ni prenosljiva na druge imetnike Mercator Pika kartic.

Preberite več o ponudbi!

Način uveljavljanja ugodnosti

Na prodajnem mestu Pika partnerja enostavno predložite Pika kartico in upravičeni boste do dogovorjenih ugodnosti. Ob nakupu pridobite bonitetne pike, če izpolnjujete pogoje za to.