OŠ Vodice

  • Image

OŠ Vodice

Na prvi pogled smo bolj ali manj šola kot marsikatera druga. V vzgojno-izobraževalnem procesu pa dan ni nikoli enak dnevu. S kakovostnim poučevanjem in organizacijo dela v sodobno opremljenih učilnicah nudimo učencem in zaposlenim varno in prijetno okolje. Izvajamo kvaliteten pouk, pri katerem učenci pridobivajo raznoliko znanje, razvijajo spretnosti in navade, ki jih bodo v prihodnosti uporabili pri razvoju in uveljavljanju v družbi.

OŠ Vodice

Lahko se pohvalimo s številnimi odmevnimi rezultati na tekmovanjih iz znanja različnih predmetov, športnih tekmovanjih, likovnih natečajih, revijah pevskih zborov ... Vsako leto gostimo regijsko oziroma državno tekmovanje v znanju najrazličnejših predmetov. Pohvalimo se lahko tudi s tradicionalnim božično-novoletnim koncertom in s tekom podnebne solidarnosti, ki ga organiziramo skupaj z Občino Vodice in Župnijsko Karitas Vodice v začetku maja. S startnino za tek zbiramo hrano z daljšim rokom uporabnosti in šolske potrebščine.

Zgledno sodelujemo s kulturnimi, športnimi in gasilskimi društvi v občini, prav tako pa gojimo pristne in spoštljive odnose s starši naših učencev.

Učencem nudimo tudi široko ponudbo interesnih dejavnosti, ki jih izvajajo naši učitelji oziroma zunanji izvajalci. Čisto vsak učenec si lahko najde dejavnost, v kateri koristno preživi prosti čas.

Učenci in zaposleni na naši šoli se srečujemo predvsem z lepimi dogodki, včasih pa se moramo soočiti tudi s kako neprijetnostjo, ki jo skušamo rešiti v zadovoljstvo vseh. Zavedamo se, da se vse probleme da rešiti z razumom in preudarnostjo. Zaradi takega dela in odnosa zaposlenih šola ostaja zibelka znanja in marsikomu tudi drugi dom.

Vodice

Dajmo, naši!

Zala in Ela sta učenki, ki bosta zastopali našo šolo. Zelo smo ponosni in vsi se veselimo njihovih nastopov. Verjamemo, da vama bo šlo odlično. Najbolj pomembno pa je, da sta sproščeni in samozavestni. Le pogumno, super sta! 

Za kaj boste namenili sredstva, če zmaga vaša šola?

Če zmagamo, bomo sredstva namenili za izgradnjo plezalne stene. Želimo si tudi dvigalo za invalida ter sodobno urejeno gospodinjsko učilnico, kjer bodo naši učenci z veseljem kulinarično uživali.

Glasuj in podpri

Preverite, kaj sta še pripravili Ela in Zala

Preizkusite se v pripravi nadevanih piščančjih prsi po Azijsko tudi vi!

Poglej recept

Poglejte, kaj sta skuhali Ela in Zala

Bi tudi vi radi pripravili špinačni quiche s šunko po njunem receptu?

Poglej recept