Mali šef Slovenije

  • Image

Kuhajmo dobro in odgovorno

V Mercatorju radi spodbujamo in sodelujemo pri projektih, katerih namen je delati dobro. Vedno bolj se zavedamo, da je uravnotežena prehrana otrok oz. mladih izredno aktualna tema v današnjem hitrem času. Pomembno je, da jih vsi skupaj spodbudimo k zdravim življenjskim navadam ter k odgovornemu prehranjevanju.

Eden od načinov je tudi ta, da otroke spodbudimo h kuhanju svežih obrokov ter k odkrivanju raznolikosti slovenske kulinarike. V sodelovanju z ekipo POP TV smo dali osnovnošolcem priložnost, da v novem kuharskem šovu Mali šef Slovenije pokažejo svoje kuharsko znanje, se naučijo pomembnih dejstev o uravnoteženi prehrani ter se pri tem zabavajo skupaj z vso Slovenijo. In še več. Vsaki od osnovnih šol, ki bo s svojo ekipo sodelovala, bomo s finančnimi sredstvi pomagali uresničiti njihove projekte za boljše počutje učencev. Koliko sredstev dobi katera šola, pa boste soodločali tudi vi z vašimi glasovi.

Mali šefi svoje kuhalnice vihtijo vsako nedeljo ob 18.10 uri na POP TV. Spremljajte oddajo in podprite svoje favorite. Šole potrebujejo vaš glas!