Panvita

  • Image
Mercator Mali sef panvita pleskavice

Pleskavice

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine in svinjine z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na klasiko. S prilogo za popoln okus mesa ali pa v hamburgerju za zabaven in poln obrok.

Izdelki v spletni trgovini
Mercator Mali sef panvita piscancji cevapcici leskovacki nacin

Piščančji čevapčiči na leskovački način


Popolna novost v Sloveniji. Najboljšim piščančjim čevapčičem smo dodali originalno leskovačko začimbo, s čimer lahko uživate v tem prvovrstnem okusu tudi ljubitelji piščančjih izdelkov. Od klasičnih piščančjih čevapčičev se razlikujejo tudi po obliki, saj so ti daljši.

Izdelki v spletni trgovini
Mercator Mali sef panvita sarajevski cevapcici

Sarajevski čevapčiči

Pravi žar šampijoni, s pomočjo katerih tudi povprečneži zaslovijo kot veliki žar mojstri! Z vrhunsko mleto govedino, obogateno z ravno pravo mero začimb, izpod rok naših kuharjev je Baščaršija le grižljaj stran.

Izdelki v spletni trgovini

O blagovni znamki AVE

Na področju predelave hrane so bili med prvimi mesno-predelovalnimi podjetji v Sloveniji, ki je registrirano za kombinirano predelavo belega in rdečega mesa. Trgu letno ponujajo 16 tisoč ton svežega mesa, polpripravljenih mesnih izdelkov, barjenih, poltrajnih in sušenih mesnin, ki jih najdete pod blagovno znamko AVE. Nenehno se prilagajajo potrebam trga, tako da so v njihovi prodajni paleti tudi programi, ki zadovoljujejo posebne zahteve kupcev.

Surovinska osnova za tovrstne izdelke prihaja iz farm Skupine Panvita, temu pa je dodan pretanjen okus za izbiro pravilnih začimb, s pomočjo katerih razvijejo izdelki neponovljiv okus. Panvitini AVE izdelki so prejeli že mnogo zlatih medalj in nagrad »šampijon kakovosti«, letos pa tudi 4 nagrade za produkt leta.

Najbolj prepoznavna AVE linija je zagotovo AVE Grill linija, ki slovi po izvrstnih čevapčičih, pleskavicah in žar klobasah. Blagovna znamka AVE Grill ponuja najbolj raznovrsten program na trgu, ki vsako sezono dobiva nove izdelke.