Mercatorjev Mali šef – »kuhanje je kul«

  • Image

Šole, pokažite nam svoje mojstrovine!

Mercator je prijatelj družinskega kuharskega šova Mali šef Slovenije, v katerem tudi letos tekmuje osem parov šolarjev. Da kuharski predpasniki, kuhalnice in vse, kar sodi v kuhinjo, ne bo rezervirano samo za tekmovalce v šovu, smo se pri Mercatorju odločili, da h kuhanju povabimo tudi ostale osnovnošolce.

K sodelovanju vabimo osnovnošolce, ki obiskujejo predmet sodobna priprava hrane. Z nami delite svoje kreacije, ki jih skupaj z učitelji pripravljate pri kuharskih uricah. Prispele recepte bomo objavili na Mercatorjevem Instagram profilu, kjer bo potekalo tudi glasovanje za najboljši recept.

Izmed vseh objavljenih receptov jih bomo 30 z največ všečki obdarili z darilno kartico Mercator v vrednosti 100€. To pa še ni vse! Osem šol se bo s svojim receptom podalo v finalni krog tekmovanja. Med seboj se bodo pomerili v dvoboju, končni zmagovalec pa prejme glavno nagrado - darilno kartico Mercator v vrednosti 500 €. Najbolj zanimivi recepti bodo objavljeni tudi v nekaterih revijah in spletnih portalih.

Kako se lahko prijavite?

Recepte bomo zbirali vse do 10. 4. 2020. Če že imate kakšno mojstrovino na voljo, nam jo že lahko pošljete. Preden se prijavite pa se seznanite s splošnimi pogoji in pravili sodelovanja pri natečaju Mercatorjev Mali šef – »kuhanje je kul«.