Kuhajmo pestro, dobro in odgovorno

  • Image

Mali šef širi dobre ideje

V Mercatorju radi delamo dobre stvari, zato z veliko predanostjo in srčno radi sodelujemo pri projektih, katerih osnovno poslanstvo je delati dobro. Prepričani smo, da se vsi vedno bolj zavedamo, kako je v današnjem hitrem tempu življenja pomembna uravnotežena prehrana otrok oz. mladih. To idejo že drugo sezono širimo preko kuharskega šova Mali šef.

Vsi si želimo, da bi naši otroci zrasli v zdrave in odgovorne posameznike naše družbe. V Mercatorju želimo prispevati k temu, da otroke spodbudimo k zdravim življenjskim navadam ter k odgovornemu prehranjevanju. Pot do tega je tudi spodbujanje otrok h kuhanju svežih obrokov ter k odkrivanju pestrosti slovenske kulinarike. V sodelovanju z ekipo POP TV smo dali osnovnošolcem priložnost, da v novem kuharskem šovu Mali šef Slovenije pokažejo svoje kuharsko znanje, se naučijo pomembnih dejstev o uravnoteženi prehrani ter se pri tem zabavajo skupaj z vso Slovenijo.

Še več: pri tem bomo vsaki od osnovnih šol, ki bo s svojo ekipo sodelovala, s finančnimi sredstvi pomagali uresničiti njihove projekte za boljše počutje učencev.

Koliko sredstev bomo namenili kateri izmed sodelujočih šol, pa boste soodločali tudi vi z vašimi glasovi. 4. oddajo Mali šef Slovenije boste po novem gledali v četrtek, 26. 3., ob 20. uri, ponovitev pa v nedeljo ob 18. uri. Enak termin na POP TV bo tudi za 5. oddajo in sicer 2. 4. ob 20. uri, ponovitev v nedeljo ob 18. uri. Vse naslednje oddaje pa se prestavijo na sobotni termin ob 20. uri, ponovitve pa bodo ob nedeljah ob 18. uri. Spremljajte oddajo in podprite svoje favorite. Šole potrebujejo vaš glas!

Vas zanima, kako so kuhali in kaj so zakuhali lanski mali šefi? Obudite spomin na prvo sezono kuharskega šova.

Banner Mali sef 2019 1100x80px