Upokojenski popust

  • Image

Upokojenci -10% in Pike tokrat v torek 30. 4.

10 % upokojenski popust za celoten nakup ob nakupu nad 20 EUR tokrat prejmete v torek 30. 4. v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator.

Popust velja za vse upokojence, ki na prodajnem mestu pokažete kartico upokojenca, za člane kluba Senior. Popust pa lahko upokojenci uveljavljate tudi le ob predložitvi kartice Pika

Popust ne velja na izdelke APPLE, za kavcijske vrednosti embalaž, nakup cigaret oziroma drugih tobačnih izdelkov, mobi kartic mobilnih operaterjev, poštnih vrednostnic, srečk, vozovnic, vinjet, vstopnic, nakup knjig, darilnih kartic Mercator, darilnih kartic Select Box ter darilnih bonov Zvezdar in darilnih paketov Select box. Popust ne velja za izdelke iz odprodaje. Kupon ne velja za plin v jeklenkah in plinske jeklenke (UNP). Prav tako kupon ne velja za vinotoče, sladkor Agrana in Diamant, beli, 25 kg ter sladkor Sunoko, beli, kristalni, 25 kg, ne velja za vse izdelke začetna nadomestna mleka za dojenčke od 0 do 6 mesecev starosti. Popust pri tehtanih izdelkih velja le za količine, običajne za gospodinjstvo, za sveže postreženo meso pa največ 10 kg iste vrste mesa. Popust ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Kupona ni mogoče uveljavljati v primeru obročnega odplačevanja, pnevmatik, šolskih vadnic, pobarvank, atlasov ter izdelkov znamke RollJet ter izdelki iz aktualnih programov zvestobe. 

Več informacij pridobite na prodajnem mestu ali na 080 20 80.