mercator olimpijske header banner splosni KV 1140x400

PONOSNO PODPIRAMO OLIMPIJCE

Mercatorjeva predanost družbeni odgovornosti je neomajna, saj vsako leto podpremo najrazličnejše projekte - in neizmerno smo ponosni na dolgoletno tradicijo podpore Olimpijskemu komiteju Slovenije. V čast nam je stati ob domačih športnikih na njihovi poti do medalj. S podporo želimo navdihniti in opolnomočiti posameznike, da dosežejo svoj potencial.

Pridružite se nam pri proslavljanju predanosti, strasti in enotnosti, ki jih prinaša olimpijski duh, in navijajmo za olimpijce, ko se podajajo proti veličini!

Izjemno pot naših olimpijcev v Pariz bomo obeležili z dvema dogodkoma:

  • naši junaki so se 11. julija 2024 predstavili v Kopru, kjer smo jih glasno in srčno pospremili v Pariz;
  • 12. avgusta 2024 pa bomo v Ljubljani skupaj z olimpijci proslavljali njihove zgodovinske uspehe, sodelujoči v nagradni igri pa bodo imeli edinstveno priložnost: srečali se bodo z izbranimi športniki in z njimi naredili pravi selfi, ki ga bodo športniki tudi podpisali

Z MOJ M VIRTUALNO V PARIZ

Doživite čar olimpijskih iger kot še nikoli z aplikacijo Moj M! Od 15. 7. 2024 do 11. 8. 2024 stopite v osrčje Pariza in ujemite edinstven trenutek z našimi junaki, iz udobja svojega doma. Izberite med odbojkarsko reprezentanco, Kristjanom Čehom ali Barbaro Lazović in z njimi ustvarite virtualni selfi v čarobnem mestu.

Vsak selfi te približa olimpijskemu duhu, obenem pa te nagradi tudi z 50 dodatnimi pikami! Selfijev lahko naredite in delite neskončno, pike pa se vam bodo pripisale le enkrat po 11. 8. ob zaključku olimpijskih iger.

Prenesite Moj M in se podajte na virtualno potovanje z našimi olimpijci!

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

Osvoji košček zgodovine

Od 18. 7. do 9. 8. 2024 z nakupi 20 katerih koli izdelkov Mercatorjevih trgovskih znamk osvojite dodatnih 75 pik. 

Z izpolnitvijo izziva sodelujete tudi v nagradni igri za 28 x izdelek unikatne olimpijske kolekcije.

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

Preverite ponudbo izdelkov Mercatorjevih blagovnih znamk

V spletno trgovino
Banner MojM OI 720x400px 2024 07 18 3

Aktivirajte izziv in za vsako medaljo prejmite 50 pik

Aktivirajte izziv v aplikaciji Moj M in za vsako medaljo naših Olimpijcev na OI Pariz 2024 po koncu olimpijskih iger prejmete 50 dodatnih pik.

Velja od 26. 7. 2024 do 11. 8. 2024.