Izdelki otroškega programa Kluba Lumpi

V Mercatorju je na voljo široka izbira izdelkov otroškega sveta, ki prinaša ugodnosti za člane Kluba Lumpi. Navedene skupine izdelkov omogočajo pridobitev DVOJNIH PIK, s katerimi si lahko prislužite odlične prihranke. 

NOVO
Šolski program

Lumpi točke lahko sedaj pridobite tudi ob nakupu šolskih potrebščin.

V spletno trgovino

NOVO
BIO sadje in zelenjava

Na naših policah najdete veliko različnega sadja in zelenjave, da pa spodbudimo malčke k uživanju biološko pridelanega sadja in zelenjave boste ob nakupu prejeli še Lumpi točke.

V spletno trgovino

Vsa otroška hrana in napitki

Med izdelki otroškega sveta najdete bogato ponudbo otroške hrane, ob nakupu katere člani Kluba Lumpi zbirate točke Lumpi. Izbirate lahko med instant otroško hrano, že pripravljenimi otroškimi kašicami, mlečnimi formulami (razen začetnih mlečnih formul), otroškimi sokovi v steklu in pouchi, otroškimi čaji (instant in filter čaji) ter drugimi prigrizki za najmlajše.

V spletno trgovino

Vse za previjanje in nego

Vse za breskrbno previjanje in nego vaših malčkov na enem mestu. Izbirate lahko med številnimi blagovnimi znamkami plenic, otroških vlažilnih robčkov, previjalnih podlog in drugimi izdelki za nego dojenčkov in otrok.

V spletno trgovino

Vsi kozmetični izdelki za nego dojenčkov in otrok

V ponudbi kozmetike, ki vam prinaša Lumpi točke, najdete vse za nego dojenčkov in otrok: mila, kopeli, kreme, šamponi in vse za ustno higieno.

V spletno trgovino

Vsi pripomočki za otroke in mamice

Za breskrbno otroštvo in starševstvo, še posebej v prvih mesecih, ko se med dojenčkom in novopečenimi starši spletejo prav posebne vezi, so nepogrešljivi tudi drugi pripomočki za otroke in mamice. Na naših policah najdete pestro ponudbo dud, grizal, stekleničk, ropotuljic, pripomočkov za dojenje, pripomočkov za hranjenje in nego dojenčka... Ob nakupu teh zbirate točke Lumpi. 

V spletno trgovino

Vse za igro in ustvarjanje

Odslej igra in ustvarjanje prinašata točke Lumpi. Zbirate jih z nakupom izdelkov iz naše pestre ponudbe igrač, otroških knjig, izdelkov za barvanje in modeliranje. Naj se igra začne.

V spletno trgovino

Otroški tekstil

Na naših policah trenutno najdete šolske copate, nogavičke za vse velikosti nogic ter otroško spodnje perilo.

V spletno trgovino

Otroška oprema

Pobrskajte med posebno ponudbo otroške opreme. (slika je simbolna)

V spletno trgovino

Vsi izdelki blagovne znamke Lumpi

Točke zvestobe Lumpi zbirajte tudi z nakupom izdelkov za dojenčke in otroke iz naše linije Lumpi.

Na izdelke Lumpi

Ob nakupu izdelkov iz otroškega sveta člani Kluba Lumpi prejmete DVOJNE PIKE na svojo Pika kartico.

Na Klub Lumpi