Modra Pika kartica

Mercator Pika Modra Pika Header

Modra Pika za zbiranje pik

Pika po vasi meri modra pika

Bonitetna kartica
1 EUR = 1 pika
Pike ob vsakem plačilu (s karticami ali gotovino)

Naročilo kartice

Modra Pika kartica

Z bonitetno modro Pika kartico boste z vsakim nakupom zbirali pike, ki jih lahko izkoristite za prihranke in popuste. Obenem boste imeli z njo dostop do ekskluzivnih ugodnosti, ki jih ves čas pripravljamo za vas.

Preprosta uporaba

Za vsak evro, ki ga boste porabili v naših trgovinah, boste prejeli po eno piko. Novo stanje bonitetnih pik se bo preko POS terminala zabeležilo na vaši kartici. Informacijo o številu zbranih pik lahko pridobite na Mercatorjevih prodajnih mestih.

Prednosti in ugodnosti

Zbrane pike vam prinašajo prihranke oziroma popust v blagu. Ves čas pripravljamo dodatne ugodnosti: dodatne pike ob nakupu izdelkov določenih kategorij ali blagovnih znamk in ekskluzivne Pika prihranke ob nakupu izbranih izdelkov.

Kako do modre Pika kartice?

Preprosto: izpolnite obrazec na spletni strani ali izpolnite pristopnico, ki jo prejmete v trgovini, in jo pošljite na naslov: Mercator d.o.o., Kontaktni center Mercator, Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana. Izdelano kartico vam bomo poslali na vaš naslov v 3 - 5 dneh po prejetju popolne in podpisane vloge ter podpisanih Splošnih določil za izdajanje in uporabo. Kartica je popolnoma brezplačna.

Veljavnost kartice

Veljavnost modre Pika kartice je 6 let. Mesec dni pred iztekom tega obdobja jo bomo avtomatično obnovili, razen, če nam jo boste pred iztekom vrnili ali če eno leto pred iztekom veljavnosti na njej ne bo evidentiran noben nakup.

Stroški poslovanja bonitetne modre Pika kartice

Strošek predčasne zamenjave kartice                                                            100 pik

Pravila bonitetnega sistema

Več o pravilih bonitetnega sistema najdete tukaj.