Modra Pika

Modra gotovinska Pika kartica

Bonitetna modra Pika kartica je namenjena Mercatorjevim kupcem, ki plačujejo z gotovino ali katerokoli drugo plačilno kartico.

Preprosta uporaba

Vsako plačilo evidentirano z modro kartico zabeležimo na POS terminalu. Hkrati na kartico zabeležimo tudi novo stanje bonitetnih pik. Informacije o stanju pridobljenih pik lahko imetnik kartice pridobi na Mercatorjevih prodajnih mestih.

Prednosti in ugodnosti

Imetniki modre Pika kartice sodelujejo v zbiranju in unovčenju bonitetnih pik, kar prinese prihranek oziroma popust v blagu. Poleg tega pa imetništvo kartice prinaša dodatne ugodnosti: dodatne pike na določene kategorije ali blagovne znamke in široka ponudba izdelkov, ki jih imetniki kartice kupujejo ugodneje – Pika prihranek.

Pridobitev kartice je enostavna, le z izpolnitvijo pristopnice. Izdelano kartico prejme kupec na vpisani naslov najkasneje v dveh tednih po prejetju podpisane vloge.

Veljavnost prejete kartice je 6 let in jo izdajatelj mesec dni pred iztekom tega obdobja avtomatično obnovi. Kartica ne bo obnovljena, če imetnik kartico pred iztekom vrne ali eno leto pred iztekom veljavnosti na njej ne evidentira nakupa.

Za izdajo in uporabo modre Pika kartice ne zaračunavamo članarine in stroškov poslovanja.