Znana je dobitnica Citroena C3

Anka Pristov iz Žirovnice je postala srečna lastnica novega avtomobila Citroen C3. Dobila je namreč glavno nagrado v naši nagradni igri Za srečo odvijte na Primskovo, ki se je zaključila 27. septembra, torej 30 dni po otvoritvi prenovljenega hipermarketa Kranj Primskovo.

Vse nagrajence nagradne igre "Za srečo odvijte na Primskovo!" si lahko ogledate tukaj.

Še pred petimi leti je bila naša nagrajenka zaposlena kot trgovka v Mercatorju, zdaj pa dela kot socialna oskrbovalka. Že spomladi je načrtovala nakup novega avtomobila in lahko bi rekli, da smo ji izpolnili veliko željo. Še preden je namreč izvedela za našo nagradno igro, je šla na testiranje natanko takšnega vozila, kot ga je zdaj dobila, torej rdečega Citroena C3, ki si ga je tako želela.

V hipermarketu Kranj nakupuje le občasno, a pravi, da bo zdaj z novim avtom, na katerega bo dala tudi vinjeto, ki je prej ni imela, bolj pogosto zahajala tja. Anka Pristov pravi, da ji je prenovljen hipermarket zelo všeč, ker je prostoren in je v njem velika izbira, sploh na oddelkih salam in sirov ter sadja in zelenjave. »Všeč mi je, da so veliki oddelki, da vse 'diha' in da je vse res lepo urejeno.«

Sicer pa je kmalu po otvoritvi prenovljenega hipermarketa prišla po nakupih v Kranj in ko sta z možem v avli zagledala avto, ji je mož v šali rekel: »Poglej, tvoj avto«. Že prej je vedela za nagradno igro in odločila se je, da bo sodelovala.

Ko je domov prispelo Mercatorjevo pismo, da je dobila glavno nagrado – avto, jo je mož najprej pohecal, češ ali imaš spet kak 'puf'. »Ko sem odprla pismo, najprej nisem verjela, da je res, toda ko sem prebrala vsebino, sem dojela, da to ni šala. Resnično sem vesela in srečna. Kot da bi vedeli, da si želim prav takšen avto.« Pravi, da se bo na prvo vožnjo verjetno odpeljala na kakšen izlet ali obisk. Anka Pristov je prijazna in zgovorna gospa, ki v prostem času rada nabira gobe, za kar ji nikoli ne zmanjka energije, doma pa tudi malo kmetuje in se ukvarja s turizmom.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se