spoinzrostva mercatorsi

Sponzorstva

Kot družbeno odgovorno podjetje, ki se zaveda vpetosti v širše družbeno in naravno okolje, želimo prispevati k višji kakovosti življenja in razvoju tako v lokalnih okoljih kot na vseslovenski ravni. Zato vsako leto podpremo številne humanitarne, kulturne, športne in izobraževalne projekte. Naše poslanstvo, ostaja enako – nuditi pomoč pomoči potrebnim.

Podpiramo dogodke, ki imajo nacionalni pomen.

To so na primer množične športno-rekreativne prireditve, kot je Ljubljanski maraton, ter vrhunski kulturni poletni dogodek Festival Ljubljana, ki se že 65. leto odvija v našem glavnem mestu.

Že več kot dve desetletji smo prepoznavni kot generalni sponzor rokometašic Krim Mercator, prav tako že tradicionalno podpiramo Olimpijski komite Slovenije, Nogometno zvezo Slovenije, slovenske skakalce ter ljubljansko ekipo košarke na vozičkih.

Ker cenimo odličnost, podpiramo vrhunske dosežke na kulturnem in športnem področju.

Merkator Maraton GV 010

ŠPORT

Velik del sponzorskih in donatorskih sredstev namenimo za šport.

Na eni strani gre za množične športno-rekreativne dogodke, kot je Ljubljanski maraton, na drugi strani pa za vrhunske športne dosežke, ki prispevajo k ugledu Slovenije tudi zunaj njenih meja. Med njimi prav gotovo sodijo naši Orli, Nogometne zveze Slovenije, rokometašice Krima, ter seveda z medaljami okrašeni olimpijci. Naklonjeni pa smo tudi mladim nadobudnim posameznikom, ki se – tudi z našo pomočjo – šele uveljavljajo.