Velika SMS nagradna igra MARS

MARS ponovno nagrajuje. Pošlji SMS s ključno besedo MARS in številko kupona na številko 3131. Za vas imamo pripravljenih kar 10 darilnih kartic Mercator v vrednosti 1000 €.

PRIMER: MARS 1505DX99AX8

Nagradna igra poteka med 2. 10. in 2. 11. 2020

Več informacij o nagradni igri najdete tukaj: https://mars-nagrajuje.si/nagradna-igra-mercator/

Cena poslanega SMS-a se obračuna po veljavnem ceniku vašega operaterja. Vsa povratna sporočila so brezplačna. Nakup ni pogoj za sodelovanje. Uporabnik, ki sodeluje v nagrdni igri, se strinja s pogoji nagradne igre, ki so objavljeni na www.mars-nagrajuje.si. Organizator nagradne igre je Infuzija d.o.o.

 

Si sladkosned? Super, potem so ti izdelki prav zate! 

Marsove blagovne znamke čokolad (Snickers, Twix, Bounty, M&Ms, Maltesers in še mnoge druge) ponujajo preproste male užitke, ki privabljajo nasmehe na obraze.

Banner mars nagradna igra 720x400px2

 

Rad žvečiš? Odlično, oglej si izdelke, ki te lahko popeljejo do darilne kartice.

Marsove blagovne znamke žvečilnih gumijev in bonbonov (Orbit, Airwaves, Juicy Fruit, Skittles, itd.) že več kot 100 let ponujajo preproste male užitke, ki privabljajo nasmehe na obraze zadovoljnih potrošnikov.

Banner mars nagradna igra 720x400px3

 

Tudi za vaše ljubljenčke smo poskrbeli. 

Mars Petcare je vodilno podjetje za hrano za hišne ljubljenčke in veterinarske storitve, ki dnevno sooblikuje boljši svet za hišne ljubljenčke.« Pedigree za vaše hužke in Whiskas za vaše muck.

Banner mars nagradna igra 720x400px5

 

Banner mars nagradna igra 720x400px6

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj