Vedno polni dobrih idej za boljše počutje

Dr. Feelgood, Midva kuhava in Simon Šketa vsak mesec pripravijo za vas koristne nasvete, slastne jedi in zanimiva odkritja. Verjetno ste že upoštevali marsikateri njihov nasvet ali skuhali kaj slastnega po njihovem receptu. Vsak od njih je nekaj posebnega, a skupen jim je Mercator in ime Blogomani.

Blogomani Izpostavitev

Dr. Feelgood

Mario Sambolec je specializiran strokovnjak za prehrano in predavatelj Fitnes zveze Slovenije. Kot pove že njegov vzdevek (Feelgood bi iz angleščine prevedli v »dobro počutje«) se posveča vsemu, kar pomaga k boljšemu počutju. Pravilna vadba, zdrava hrana, pozitiven odnos do življenja in sveta… Kot Mercatorjev Blogoman vam pomaga k bolj zdravemu življenjskemu slogu, a brez ekstremov – na pragmatičen in realističen način, kakršnega pri življenju in delu prakticira tudi sam.

Blogomani Dr Feelgood

Midva kuhava

Pod imenom Midva kuhava se skrivata simpatična Tjaša in Blaž, ki že več kot desetletje skupaj kuhata – in še kaj. Najbolj uživata med kuhanjem, ki je zanju izvrsten način sproščanja in neustavljiv vir zabave. To ljubezen in veselje do ustvarjanja novih, nepričakovanih jedi želita deliti tudi z drugimi, zato sta se pridružila našim Blogomanom. Pravita, da tradicionalne recepte prepuščata njunima babica, ki jih izvrstno obvladata, sama pa raje poskusita iz vsake jedi narediti nekaj nepričakovanega in pošteno začinjenega.

Blogomani Midva Kuhava

Simon Šketa

Simon Šketa je že uveljavljeni slovenski kuharski bloger. Znan je predvsem po fantastičnih receptih za presno hrano, ob katerih tudi zaprisežene mesojedce obhajajo misli o spreobrnitvi k zelenjavi. Njegove ideje vam bodo zagotovo dale navdih za kuhanje z več sveže zelenjave in sadja in pokazale, da lahko tudi iz surovih sestavin naredimo vrhunske kulinarične kreacije. Velik del Simonove kuharske zgodbe je tudi njegov brat Sašo, prav tako velik ljubitelj dobre hrane. Simonu bo priskočil na pomoč predvsem, ko bosta ustvarjala z mesom, ki se mu je Simon odpovedal že pred dolgimi leti.

Blogomani Brata Sketa

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se