Vedno polni dobrih idej za boljše počutje

Ekipa Feelgood, Midva kuhava in Sašo Šketa vsak mesec pripravijo za vas koristne nasvete, slastne jedi in zanimiva odkritja. Verjetno ste že upoštevali marsikateri njihov nasvet ali skuhali kaj slastnega po njihovem receptu. Vsak od njih je nekaj posebnega, a skupen jim je Mercator in ime Blogomani.

Blogomani Izpostavitev

Feelgood

Mario Sambolec in njegova ekipa Feelgood so specializirani strokovnjaki za prehrano. Kot pove že njihov vzdevek (Feelgood bi iz angleščine prevedli v »dobro počutje«) se posvečajo vsemu, kar pomaga k boljšemu počutju. Pravilna vadba, zdrava hrana, pozitiven odnos do življenja in sveta… Kot Mercatorjevi Blogomani vam pomagajo k bolj zdravemu življenjskemu slogu, a brez ekstremov – na pragmatičen in realističen način, kakršnega pri življenju in delu prakticirajo tudi sami.

Blogomani Dr Feelgood

Pobrskajte med članki Feelgood!

Članki Feelgood

Midva kuhava

Pod imenom Midva kuhava se skrivata simpatična Tjaša in Blaž, ki že več kot desetletje skupaj kuhata – in še kaj. Najbolj uživata med kuhanjem, ki je zanju izvrsten način sproščanja in neustavljiv vir zabave. To ljubezen in veselje do ustvarjanja novih, nepričakovanih jedi želita deliti tudi z drugimi, zato sta se pridružila našim Blogomanom. Pravita, da tradicionalne recepte prepuščata njunima babica, ki jih izvrstno obvladata, sama pa raje poskusita iz vsake jedi narediti nekaj nepričakovanega in pošteno začinjenega.

Blogomani Midva Kuhava

Bi kuhali kot Midva kuhava?

Oglejte si njune recepte

Sašo Šketa

Sašo Šketa je že uveljavljeni slovenski kuharski bloger. Znan je predvsem po fantastičnih receptih za presno hrano, ob katerih tudi zaprisežene mesojedce obhajajo misli o spreobrnitvi k zelenjavi. Njegove ideje vam bodo zagotovo dale navdih za kuhanje z več sveže zelenjave in sadja in pokazale, da lahko tudi iz surovih sestavin naredimo vrhunske vegetarijanske kulinarične kreacije.

Blogomani Brata Sketa

Slastno vege, presno in še kaj

Pobrskajte med recepti

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se