Prenavljamo Hipermarket Kranj Primskovo

Za vas prenavljamo hipermarket Kranj Primskovo. Prvo fazo prenove smo pričeli z delnim zaprtjem hipermarketa in s prenovo skladišča, vendar boste lahko do vključno 1. 8. še naprej nemoteno kupovali vsa živila. Od 3. 8. naprej pa bo druga faza prenove zahtevala popolno zaprtje hipermarketa. Ostale prodajalne v centru bodo seveda še naprej obratovale.

Veselimo se že, da bomo lahko 27. 8. 2020 vstopili v še boljši, večji in sodobnejši hipermarket Kranj Primskovo. V vašo trgovino bomo pripeljali novosti tako v ponudbi kot v opremi same trgovine. Kupovali boste lahko sodobneje in hitreje v lepši trgovini.

 

V času prenove vas vabimo v trgovine v bližnji okolici: hipermarket Kranj Savski otok, supermarket Kokrica,  market Planina in market Britof ter v našo spletno trgovino

 

https://www.mercator.si/prodajna-mesta/hipermarket-kranj-savski-otok/

HM Kranj Savski otok

Stara cesta 25 c, Kranj

 

https://www.mercator.si/prodajna-mesta/supermarket-kokrica/

SM Kokrica

Cesta na Brdo 5, Kranj

 

https://www.mercator.si/prodajna-mesta/market-planina-kranj/

Market Planina

Planina 65, Kranj

 

https://www.mercator.si/prodajna-mesta/market-britof/

Market Britof

Britof 313
4000 Kranj

 

Za kakršnakoli vprašanja vam je vedno na voljo naše prodajno osebje, ki vas bo med in po prenovi z veseljem usmerilo do izdelkov, ki jih potrebujete.

Banner HM Primskovo 720x400px
Banner HM Primskovo 720x400px2
Banner HM Primskovo 720x400px4
Banner HM Primskovo 720x400px5
Banner HM Primskovo 720x400px6

VEČJA TRGOVINA, NOVA TRAFIKA

Že takoj ob vhodu boste lahko opazili veliko razliko, saj bomo prodajni prostor povečali za približno 300 kvadratnih metrov in za nekaj metrov premaknili glavni vhod. Poleg njega boste lahko našli svoj najljubši časopis v prenovljeni trafiki.

 

ODDELEK SADJA IN ZELENJAVE, HRANA ZA PO POTI MINUTE

Sadje in zelenjavo boste zdaj našli prav na vhodu v trgovino.

Ne spreglejte tudi posebnega oddelka jedi, ki jih lahko pojeste na hitro po poti, med malico ali z njimi pripravite hitro in okusno kosilo. Poiščite znak Minute!

 

PRENOVLJENA TOPLOTEKA, KAVA MINUTE

Na prenovljenem oddelku toploteke boste lahko našli še večjo izbiro odličnih toplih jedi. Za vas smo pripravili tudi poseben kotiček, kjer boste okusne jedi lahko pojedli kar takoj, kot postanek med nakupovanjem, ob spremstvu odlične kave Minute. Posebna novost v naši prodajalni bo tudi ponudba odličnega sušija, ki vam ga postrežemo vedno le svežega in odličnega polnega okusa.

 

KOTIČEK ZA REZANJE PRŠUTA, ZORILNICA ZA MESO, VINOTEKA

Poiščite tudi novi kotiček za rezanje pršuta, kjer vam bomo ročno narezali odlične pršute uglednih pridelovalcev. Oddelek mesnice bomo nadgradili z zorilnicami za meso. Tako boste lahko vedno kupili zorjeno meso, ki vam ga bodo naši mesarji narezali po vaših željah. V bližini poiščite tudi vinoteko, v kateri boste vedno našli pravo vino za vsako priložnost.

 

 

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se