Letošnja nogometna jesen bo drugačna, kot smo jih bili vajeni doslej.

Letošnja nogometna jesen bo drugačna, kot smo jih bili vajeni doslej.  

 

Slovensko nogometno reprezentanco med septembrom in novembrom 2020 čaka 8 tekem. Na nogometne zelenice so nogometaši že stopili septembra, ko so odigrali dve domači tekmi, in sicer se je v četrtek, 3. 9., naša reprezentanca pomerila v UEFA Liga narodov z reprezentanco Grčije, v nedeljo, 6. 9., pa z reprezentanco Moldavije. V sredo, 7.10., pa bodo naši fantje na stadionu Stožice odigrali prijateljsko tekmo z reprezentanco San Marina.   

V skladu s trenutno veljavnimi pravili se bodo tekme odigrale brez gledalcev na stadionu. A to ne pomeni, da ne moremo z vsem srcem navijali za našo izbrano vrsto pred TV zasloni. Tudi v Mercatorju, ki je sponzor Slovenske nogometne reprezentance, bomo močno stiskali pesti za našo izbrano vrsto.

Virtualna navijaška cona, je nova aktivnost, ki je namenjena vsem navijačem in ljubiteljem nogometa, ki se zaradi ukrepov, povezanih s Covid-19, ne moremo v živo družit na nogometnih stadionih. Virtualno cono nameravamo ohranjati tudi v prihodnje. Na vstopni strani NZS, ki bo v reprezentančnem terminu namenjena izključno A reprezentanci, najdete tudi naše aktivnosti.

Spremljajte naš Facebook profil, kjer bo potekala super nagradna igra, v kateri lahko prav vi postanete ponosen lastnik žoge slovenske reprezentance. 

 

Banner Navijaska cona 720x400px2

Banner Navijaska cona 720x400px4  

Banner Navijaska cona 720x400px9

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj