Kuharski šov Mali šef

Mali šef je kuharski šov, ki širi zavedanje o pomenu uravnotežene, sveže in okusne prehrane. Ob nedeljah vas bodo na POP TV s svojimi kuharskimi mojstrovinami navduševali učenci osmih osnovnih šol. Zabavajte se z nami in jih podprite!

03 clanek levo 300x300

SPOZNAJTE ŽIRIJO

Žirantska ekipa Malega šefa, ki bo ocenjevala mlade kuharje, je sestavljena iz treh članov - Gregorja Jagra, Mojce Trnovec in nosilca Michelinove zvezdice, Jorga Zupana. 

Da pa bo vse teklo kot namazano, bo otroke tudi letos bodril največji prijatelj otrok - Sašo Stare.

Saso Stare 42

Izkušeni kuharski šefi obljubljajo, da bodo nalogo opravili resno, a prijazno. Veselimo se, da bomo iz njihovih komentarjev vsi izvedeli kaj novega. Spoznajte jih!

Mali sef ZIRIJA Uros

MOJCA TRNOVEC

Mojca je že proti koncu osnovne šole pekla čokoladne torte, kruhe iz hišnih žit in druge sladice. Tudi njeni vzornici sta bili stari mami, še posebej velemojstrica mama Ivanka. Za razliko od Uroša ona najraje je češpljeve cmoke, ne mara pa krompirjeve solate. Zanjo je najlepše otroku prepustiti izbiro surovin, ki jih v danem letnem času črpa v svojem lokalnem okolju in se z njimi rokuje od priprave do končnega krožnika.

Mojca Trnovec

JORG ZUPAN

Jorg je kot otrok najraje jedel ocvrte kruhove rezine z marmelado. Ne mara turistične paštete in fižola iz pločevinke. Otroke bi v kuhanje uvedel skozi igro in jim najprej zaupal valjanje testa, kuhanje testenin in riža. Prepričan je, da otroci skozi kuhanje - poleg dobrih jedi - osvojijo občutek za red, čistočo, organizacijo, koncentracijo in spoštovanje. 

Jorg Zupan

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj