Kuharski šov Mali šef

Mali šef je kuharski šov, ki širi zavedanje o pomenu uravnotežene, sveže in okusne prehrane. Ob nedeljah vas bodo na POP TV s svojimi kuharskimi mojstrovinami navduševali učenci osmih osnovnih šol. Zabavajte se z nami in jih podprite!

03 clanek levo 300x300

Spoznajte žirijo

Letos se je žirantski ekipi pridružil nov član - Gregor Jager, ki bo skupaj z lanskima žirantoma - Mojco Trnovec in nosilcem Michelinove zvezdice Jorgom Zupanom ocenjeval mlade kuharje.

Da bo vse teklo kot namazano, bo otroke tudi letos bodril največji prijatelj otrok - Sašo Stare.

Saso Stare 42

Izkušeni kuharski šefi obljubljajo, da bodo nalogo opravili resno, a prijazno. Veselimo se, da bomo iz njihovih komentarjev vsi izvedeli kaj novega. Spoznajte jih!

Mali sef ZIRIJA Uros

Mojca Trnovec

Mojca je že proti koncu osnovne šole pekla čokoladne torte, kruhe iz hišnih žit in druge sladice. Tudi njeni vzornici sta bili stari mami, še posebej velemojstrica mama Ivanka. Najraje je češpljeve cmoke in zolzen, ne mara pa krompirjeve solate.

Mojca Trnovec

Zanjo je najlepše otroku prepustiti izbiro surovin, ki jih v danem letnem času črpa v svojem lokalnem okolju in se z njimi rokuje od priprave do končnega krožnika.

Jorg Zupan

Jorg je kot otrok najraje jedel ocvrte kruhove rezine z marmelado. Ne mara turistične paštete in fižola iz pločevinke. Otroke bi v kuhanje uvedel skozi igro in jim najprej zaupal valjanje testa, kuhanje testenin in riža. Veščine z nožem bi odložil še za nekaj časa.

Jorg Zupan

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se