Hvala.

Pravi junaki ne osvajajo najvišjih vrhov in bleščečih priznanj. Pravi junaki osvajajo naša srca. Ker nam nesebično poklonijo svoj čas, ker poskrbijo za nas, tudi ko ni lahko, in vsak dan dokažejo, da se lahko zanesemo nanje. Več kot 9.000 našim junakom, iz srca hvala, da ste nam vsem najboljši sosed. ❤

Mercator Nakupovalni bonton izpostavljeno

Zaradi izjemnih naporov, ki jih v svoje delo vlagajo v teh oteženih razmerah zaposleni v operativni dejavnosti, torej v maloprodaji, logistiki, veleprodaji Cash&Carry in v odprtih trgovinah M Tehnike, je Uprava Mercatorja sprejela odločitev o uveljavitvi posebnega dodatka za opravljeno delo.

Dodatek znaša 30 odstotkov od osnovne plače zaposlenega v operativni dejavnosti in bo veljal do preklica.

Posebni krizni štab znotraj Skupine Mercator, ki smo ga ustanovili že pred razglašeno epidemijo, nenehno in podrobno spremlja in analizira razmere. Ukrepe stalno koordiniramo tudi s pristojnimi državnimi organi. V Mercatorju smo za izredne razmere dobro pripravljeni in prav varnost zaposlenih in pogoji njihovega dela so naša prioriteta.

Naši zaposleni v svoje delo opravljajo:

  • izredno strpno,
  • solidarno in
  • odgovorno.

Ponovno pa pozivamo vse kupce, da ravnajo v skladu z uredbami vlade, z navodili zdravstvenih institucij, zaposlenih in varnostnih služb, da spoštujejo Nakupovalni bonton in so, skupaj z nami, drug drugemu najboljši sosed.

Predsednik uprave Tomislav Čizmić je pri tem poudaril:

»Mercator je podjetje sistemskega pomena za Republiko Slovenijo in je največji slovenski in regionalni trgovec. Tudi zato je delo zaposlenih toliko bolj pomembno in odgovorno do vseh.

Naša naloga je, da zagotovimo varnost vseh zaposlenih in kupcev, da zagotovimo nemoteno preskrbo prebivalstva z osnovnimi živili in da zagotovimo nemotenega delovanja Mercatorja.

Vsem sodelavkam in sodelavcem se iskreno zahvaljujem za izjemne napore, ki jih vlagajo v vsakodnevno delo!«

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj