Preizkusi hrustljave okuse in postani »El Šampion del Doritos«

Tadaaaaam! Ekskluzivno, Doritos po novem tudi v Sloveniji in to samo v Mercatorjevih trgovinah! Najbolj hrustljave in najokusnejše tortilje, ki se jim ne morete upreti in so obvezna sestavina vsake najboljše zabave so na voljo v treh okusih: Nacho, Taco in Hot Corn. 

 

720x400 header Doritos4

To pa še ni vse! Hrustljavi Doritosi vas lahko pripeljejo do norih tedenskih nagrad ali naziva El Šampion del Doritos! Sodelujte v najbolj vroči nagradni igri tega poletja, skočite na naš Instagram profil, uporabite mega Doritos filtre in si zagotovite mesto v žrebu za naziv El Šampion del Doritos! Psssst! Nagradna igra bo potekala tudi na Tik Tok profilu, kjer se boste lahko preizkusili v zabavnih izzivih. Ne pozabite spremljati naših profilov, saj boste o instagram filtrih, Tik tok izzivih in skrivnostnem nadaljevanju vse podrobnosti izvedeli prav tam. Pravilnik za sodelovanje v nagradni igri najdeš tukaj!

300x300 Tacos

Doritos TACO?

Pa naj še kdo reče, da je lahko dobra zabava brez Doritos Taco tortilij?! Ravno prav slane, ravno prav slastne, taco pa še doda piko na i, da se ti po hrustljanju želodček kar smeji. Pripravljaš zabavo? Hitro v Mercator po nabavo! 

300x300 nacho3

Doritos NACHO?

Najbolj hrustljav Doritos čips z Nacho okusom vas čaka samo v naših prodajalnah in spletnih policah. Če imate radi nacho ali ne, privoščite si čips, ki je tako slasten, da je po hrustanju potrebno oblizniti prav vsak prst posebej

300x300 hot corn

Doritos HOT CORN?

Ste eden od tistih ki obožujete vroče okuse, okuse, ki zažgejo in vas naredijo hrabre? Za vas najpogumnejše in najbolj vroče Mercator ponuja Doritos Hot Corn tortilje. Si upate? Povabite še prijatelje in hrskajte skupaj!

Preizkusi hrustljave okuse in postani »el šampion del doritos«

Preizkusi hrustljave okuse