Aplikacija MOJ M z mobilno denarnico M Pay

  • Image

Pridružite se mnogim zadovoljnim uporabnikom, ki že uporabljajo aplikacijo Moj M. Preko 100.000 prenosov aplikacije dokazuje, da vedno več ljudi tudi pri nakupovanju izbira pametne tehnološke rešitve, ki prihranijo čas in denar. Naložite si aplikacijo tudi vi in se prepričajte o njeni priročnosti.

Mercator je prvi živilski trgovec s svojo plačilno kartico na telefonu. Mobilna aplikacija Moj M zdaj z mobilno denarnico M Pay omogoča vse ugodnosti kartice Pika na pametnem telefonu. Samo s svojim telefonom lahko torej kupite prigrizek ali plačate tedenski nakup. Prek kode telefona ali brezstično.

banner MPay 1100px 4

Z M Pay kupujemo s pametno Piko

Uporaba je enaka kot pri plastični Pika kartici. Uporabljate lahko vse vrste Pika kartic, z zeleno ali zlato plačilno kreditno kartico pa lahko tudi kupujete na odlog in obroke.

Z M Pay plačujemo brezstično

Nič več iskanja po denarnici in torbici, brez plastičnih kartic, vse nakupe opravite s svojim pametnim telefonom. Preprosto prislonite telefon in plačate. Priročno predvsem za male nakupe.

Navodila za plačevanje z mobilno denarnico M pay

Postopek plačevanja je povsem preprost. Navodila uporabe si poglejte v videu in se prepričajte sami.

 

Postanite del velike skupnosti, ki nakupuje s pomočjo pametne tehnologije. Prenesite si aplikacijo in preverite prednosti! 100.000 prenosov potrjuje, da deluje.

 

banner Pika MPay 525x350px 2

M Pay

M Pay je mobilna denarnica v Mercatorjevi brezplačni mobilni aplikaciji Moj M in na pametnem telefonu deluje enako kot vaša obstoječa plastična Pika kartica. Pika na mobilnem telefonu omogoča zbiranje pik in plačevanje z zeleno ali zlato plačilno-kreditno Pika kartico. Zato čim prej odkrijte, kaj vam M Pay ponuja. Imetniki modre Pika kartice lahko M Pay uporabljajo za zbiranje ali unovčevanje pik. Imetniki zelene ali zlate plačilno kreditne Pika kartice pa lahko, poleg zbiranja in unovčevanja pik, M Pay uporabljajo tudi za plačevanje.

banner e nalepke mojM 525x350px

E-nalepke

Nič več lepljenja nalepk na kartončke! Zbrane E-NALEPKE bodo odslej samodejno zabeležene v Moj M. Za vsako zbrano nalepko se bo krogec obarval rjavo. S klikom na Ponudba pa si izberite izdelek, ki vam je všeč. Niče več jih ni potrebno lepiti, ne boste jih izgubili ali pozabili, unovčite jih lahko kadar koli v obdobju določenega programa zvestobe, stanje nalepk pa lahko sproti preverite.

banner Pika MPay 525x350px 3

Moja Pika

Ste se že registrirali in ustvarili vaš Mercator profil, kjer lahko na enem mestu upravljate z vašo Pika kartico? Oglejte si kako se lahko registrirate tukaj!

Oglejte si spletno mesto Moja Pika!

banner Pika MPay 525x350px 5

Kuponi

Odslej lahko vaše najljubše Pika kupone koristite preko aplikacije Moj M.

banner Pika MPay 525x350px Spletna trgovina

Spletna trgovina

Svoje najljubše izdelke lahko naročujete kar s svojim telefonom.

banner Pika MPay 525x350px Nakupovalni listki

Nakupovalni listki

Sestavite svoj nakupovalni listek in izdelke iz nakupovalnega listka direktno naročite v Mercator spletni trgovini.

banner Pika MPay 525x350px Aktualno

Aktualno

Tako vas redno obveščamo o aktualni ponudbi in priložnostnih dogodkih.

banner Pika MPay 525x350px M Sken

M Sken

V izbranih hipermarketih lahko uporabite novost M Sken mobilno aplikacijo, ki vam nakupovanje dodatno poenostavi tako, da svoje izdelke dodajate v nakupovalno košarico in potem plačate kot na Tik Tak blagajni.

banner Pika MPay 525x350px Katalogi

Katalogi

Vsi katalogi zbrani na enem mestu za vas. Prelistajte jih!

banner pogosta vprasanja odgovori 1100x350px