banner moj kupon 1140x400px 2

Moj kupon

Imetniki Pika kartice z oddanim soglasjem za ciljno trženje prejemate vsakih 14 dni ekskluziven kupon z najvišjimi popusti. 

Če imate Pika kartico povezano z mobilno aplikacijo Moj M, kupon prejmete v zavihek Moji kuponi 13. 7. 2022.

Pika imetniki, ki ne uporabljate aplikacije Moj M, se vam bo kupon izpisal skupaj z računom: ob prvem nakupu med 14. 7. in 25. 7. 2022.

Kupon je unovčljiv od 14. do 27. 7. 2022.

Še nimate mobilne aplikacije Moj M?

Preverite prednosti uporabe mobilne aplikacije Moj M tukaj.

Poskenirajte QR kodo in si naložite našo mobilno aplikacijo Moj M.

OnBoarding Moj M Web4

Ali pa kliknete tukaj (povezava deluje le preko mobilne naprave).

MOJ KUPON imetnikom Pika kartice prinaša najvišji popust za vaše priljubljene izdelke. Na kuponu je navedena višina popusta in nabor izdelkov, za katerega popust velja.

Vsakih 14 dni prejmete nov MOJ KUPON z novim naborom izdelkov. Kupon lahko unovčite enkrat v navedenem obdobju, za enega ali več izdelkov vaše priljubljene blagovne znamke.

MOJ KUPON lahko prejmete na dva načina

  • PRI PRVEM NAKUPU s Pika kartico - Pika imetniki, ki še ne uporabljate Pike na telefonu v aplikaciji Moj M, prejmete kupon izpisan na blagajni skupaj z računom v določenem obdobju
  • V MOBILNI APLIKACIJI MOJ M/MOJI KUPONI – Uporabniki Pike na telefonu (ste se že registrirali in povezali vašo Pika kartico z MOJ M) kupon prejmete v aplikaciji v zavihek Moji kuponi en dan pred začetkom veljavnosti kupona. Tako boste kupon lahko uporabili že pri prvem nakupu v obdobju.

Si želite prejemati MOJ KUPON in druge ugodnosti, ki so prilagojene samo vam, pa še niste oddali privolitve?

Uporabniki Pike na telefonu (ste se že registrirali in povezali vašo Pika kartico z MOJ M) kupon prejmete v aplikaciji v zavihek Moji kuponi en dan pred začetkom veljavnosti kupona. Tako boste kupon lahko uporabili že pri prvem nakupu v obdobju.