mercator privolitve header1140 380

PRIVOLITEV ZA PONUDBE PO VAŠI MERI

Dober sosed ve, kaj je dobra ponudba. Najboljši sosed pa ve, kaj je najboljša ponudba prav za vas. Razumemo, da vas zanimajo ugodnosti in akcije za izdelke, ki jih vi kupujete. In da bo akcija čokolade najbolj razveselila rednega kupca te sladke razvade.

Če želite prejemati ponudbe, prilagojene vašim nakupnim navadam, na vašo Pika kartico oddajte svojo privolitev. O ponudbah in ugodnostih, ki ustrezajo vašim potrebam, vas bomo hitro in redno obveščali. Prvi boste deležni pomembnih informacij, hitreje opravili nakup, pa še prihranili!

mercator privolitev mala720 500

Radi vas nagradimo ob nakupu. Zato bodite pozorni, da ne spregledate kakšnega super popusta, ki velja le za vas. Na računu se dogaja, na računu se ugodnosti dodaja!

Kaj pridobim?

Z oddano privolitvijo prejmete širok nabor ugodnosti, med drugim boste kot imetnik Pika kartice in naš kupec s posebno obravnavo prejemali:

  • TOP 5 – mi izberemo vaših Top 5 izdelkov iz aktualnega kataloga, da vas nanje opomnimo, vi pa ne zamudite akcije za svoje izdelke. Za to brezplačno storitev si prenesite še aplikacijo Moj M, da bo vaših Top 5 vedno z vami, na vašem pametnem telefonu. Top 5 izdelkov lahko enostavno prenesete z nakupovalnega listka, ki ga za vas že kreiramo, v Spletno trgovino. Le en klik vas loči do nakupa.
  • KUPONE, natisnjene na koncu računa – ne spreglejte jih, ker vam na računu pogosto kaj zanimivega dodamo. Tako bo ob vašem naslednjem obisku nakup še ugodnejši.
  • POŠTO S KUPONI na vaš domači naslov, s posebnimi akcijami, vzorčki.
  • VOŠČILO za vaš rojstni dan s posebno ugodnostjo – ker lepih želja ni nikoli preveč!
  • PROMOCIJE ZA VAŠE IZDELKE IN OBVESTILA GLEDE VAŠE TRGOVINE – ko so izdelki v posebnih promocijah, vas bomo na to opozorili, prav tako, če se delovni čas vaše priljubljene prodajalne spremeni, ali pa prejmete posebne ponudbe ob prenovi prodajalne.
  • KUPONE NA MOJ M, ki bodo namenjeni le vam.

Vsi Mercatorjevi kupci prejemate kataloge na dom, vidite televizijske oglase, slišite za aktivnosti po radiu ali spletu. Imetniki Pika kartice pa boste z oddano privolitvijo prejemali posebne, ostalim kupcem nedostopne, informacije in ugodnosti. Posredovali vam jih bomo na vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali kot uporabnik Pika kartice. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno in jih uporabljamo zgolj za namen, za katerega ste oddali privolitev. Preverite, da so vaši vpisani kontaktni podatki pravilni.

Svojo privolitev pa lahko oddate tudi prek izpolnjenega obrazca, ki ga pošljite na naslov: Mercator d.o.o., Kontaktni center, Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana.