Header baner 1140x403

Vedno v najboljši družbi

Ko odpremo svoja vrata od doma, odpremo tudi svoje srce. In ko sedemo za isto mizo, z ljudmi, ki so nam blizu, smo vedno v najboljši družbi.

Gostitelj nam postreže tisto, kar zna najbolje pripraviti. Želi nas očarati. Nam pa je pomembna družba in večerna čarovnija, obdana s smehom, glasbo in razpravo. Pa tudi z vrhunsko pripravljeno hrano.  

Večerja je razlog, da gremo, najboljša družba pa, da ostanemo.

To pomlad vam v Mercatorju razkrivamo, kako se prepustiti vlogi popolnega gostitelja. Vaši dragi dogodki bodo za vedno ostali v vašem spominu. Pa tudi v spominu vaših gostov!

Dobra hrana za piknik

Poznamo vas, vaše navade in vaše najljubše dobrote za piknik. Zato jih vse najdete v naših trgovinah.

Ajvar Mercator

Ajvar

Poiščite ajvar Mercator v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Najokusnejša priloga na vašem naslednjem pikniku bo ajvar. Narejen iz sveže pečene paprike in jajčevcev. Okusen in barvit, blago pekoč in slastnega okusa. Pika na i vseh piknikov. Blagi, domači ajvar Mercator, 550 g je narejen po makedonski recepturi.

Čevapčiči Premium Mercator

Cevapcici

Poiščite čevapčiče Premium Mercator v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Obstaja nekaj, brez česar ne gre na pikniku - to so premium čevapčiči. Vladarji dobrega vzdušja na pikniku. Iz najkakovostnejšega mesa in mešanice začimb so sočni, dišeči in božansko okusni. Narejeni so po odlični recepturi, z večjim deležem govejega mesa. Pakirani so v priročna 500g pakiranja.

Jabolčni sok Radi imamo domače

Sok

Poiščite jabolčni sok Radi imamo domače v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Na domače se vedno lahko zanesemo tudi na pikniku, na katerem se vedno prileže osvežilen sok iz slovenskih jabolk, s 100% sadnim deležem in brez dodanega sladkorja.

Zaradi večjega, 5-litrskega pakiranja, bo 100% jabolčni sok Radi imamo domače nepogrešljiv sopotnik vaših piknikov.

Lepinja Don Don

Lepinja

Poiščite 160g lepinjo Don Don v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Na pikniku ne sme manjkati lepinja. Narejena po tradicionalnem postopku, pečena na kamnu, brez konzervansov, s svežo mehko sredico, ki se ujame z vsemi specialitetami z žara. 

Mozzarella Mercator

Mozzarella

Poiščite mozzarello Mercator v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Ko si boste zaželeli nekaj res dobrega, si privoščite slastno mozzarello Mercator v slanici, z mehko in nežno strukturo ter blagega vonja in okusa. Mozzarella je zvesta spremljevalka piknikov in okusnih obrokov. Še posebej je primerna za vse vrste solat. Narejena je iz svežega mleka in pakirana po 125 g.

Paradižnik Premium Mercator

Paradiznik

Poiščite paradižnik v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Nepogrešljiva svežina in paša za oči na pikniku je svež in sočen paradižnik. Prijetno sladkastega okusa, z izjemno aromo. Še dobro, da se poda k vsem dobrotam z žara.

Veganski burger Minute z jajčevci

Vege burger

Poiščite veganski burger Minute v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Ni nujno, da se na piknikih vrti vse le okoli mesa. S slastnimi veganskimi burgerji iz jačevcev iz kontrolirane ekološke pridelave, sočno sredico in hrustljavim kruhom, se bo zavrtelo tudi okoli vas.

200-gramski veganski burger iz soje in jajčevcevbrez dodanih barvil odlikuje hitra priprava, saj je pripravljen le v 6 minutah. 

Na voljo je v hipermarketih in supermarketih Mercator.

Posebna ponudba samo na spletu

Od 25. 4. do 25. 5. 2022 smo za vas pripravili posebno ponudbo za piknik, ki velja samo v Mercator Spletni trgovini. 20 % ceneje lahko v spletni trgovini kupite naslednje 3 sveže izdelke iz naših mesnic:

Poiščite vse izdelke za piknik v spletni trgovini!

V spletno trgovino