Header baner 1140x403

Vedno v najboljši družbi

Ko odpremo svoja vrata od doma, odpremo tudi svoje srce. In ko sedemo za isto mizo, z ljudmi, ki so nam blizu, smo vedno v najboljši družbi.

Gostitelj nam postreže tisto, kar zna najbolje pripraviti. Želi nas očarati. Nam pa je pomembna družba in večerna čarovnija, obdana s smehom, glasbo in razpravo. Pa tudi z vrhunsko pripravljeno hrano.  

Večerja je razlog, da gremo, najboljša družba pa, da ostanemo.

To pomlad vam v Mercatorju razkrivamo, kako se prepustiti vlogi popolnega gostitelja. Vaši dragi dogodki bodo za vedno ostali v vašem spominu. Pa tudi v spominu vaših gostov!

Dobra hrana za športnike

Ko nas poveže šport, smo vedno v najboljši družbi. Šport pa je povezan z beljakovinami. Naša linija izdelkov Active Zone zagotavlja beljakovine za vse, ne le za športno aktivne. Spoznajte izdelke z visoko vsebnostjo beljakovin ter nizko vsebnostjo maščob.

Quark Active zone

Poiščite Quark Active zone v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Kaj je quark in v čem se razlikuje od nepasirane skute? Razlikujeta se po postopku izdelave in strukturi. Tradicionalna nepasirana skuta ima zrnato strukturo/teksturo z večjimi koščki, quark pa je gladek in kremast, je bolj gost, ne pretirano čvrst. S prehranskega vidika pa enako kot pusta skuta odličen vir beljakovin z malo maščob. Vsebuje 30g beljakovin na porcijo in le 0,2% m.m.

05 Mercator Heroji Piknik 720x4793

Proteinski napitek Active zone

Poiščite proteinski napitek Active zone v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Proteinski napitek v priporčnem 350ml pakiranju je na voljo v dveh okusih - čokolada ali vanilija. Napitek vsebuje 35g beljakovin na porcijo in 0,2% mlečne maščobe. Privoščite si ga po športni rekreaciji ali namesto beljakovinskega obroka kar tako vsak dan. 

05 Mercator Heroji Piknik 720x479

Skyr Active zone

Poiščite Skyr Active zone v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Beljakovine so najbolj nasitno makrohranilo. So tudi nepogrešljiv gradbeni element za izjemno pomembne strukture našega telesa, ki bistveno vplivajo na naše počutje in na kakovost življenja: na imunski sistem, kosti, ligamente, prebavni ustroj, encime in hormone. 500g Skyr Active zone vsebuje kar 28g beljakovin na porcijo in le 0,2% m.m.

05 Mercator Heroji Piknik 720x4794

Poiščite izdelke Active zone v spletni trgovini! 

V spletno trgovino

Dobra hrana za piknik

Poznamo vas, vaše navade in vaše najljubše dobrote za piknik. Zato jih vse najdete v naših trgovinah.

Ajvar Mercator

Ajvar

Poiščite ajvar Mercator v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Najokusnejša priloga na vašem naslednjem pikniku bo ajvar. Narejen iz sveže pečene paprike in jajčevcev. Okusen in barvit, blago pekoč in slastnega okusa. Pika na i vseh piknikov. Blagi, domači ajvar Mercator, 550 g je narejen po makedonski recepturi.

Čevapčiči Premium Mercator

Cevapcici

Poiščite čevapčiče Premium Mercator v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Obstaja nekaj, brez česar ne gre na pikniku - to so premium čevapčiči. Vladarji dobrega vzdušja na pikniku. Iz najkakovostnejšega mesa in mešanice začimb so sočni, dišeči in božansko okusni. Narejeni so po odlični recepturi, z večjim deležem govejega mesa. Pakirani so v priročna 500g pakiranja.

Jabolčni sok Radi imamo domače

Banner Moj dan 720x479 2022 06 14px

Poiščite jabolčni sok Moj dan v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Na domače se vedno lahko zanesemo tudi na pikniku, na katerem se vedno prileže osvežilen sok iz slovenskih jabolk, s 100% sadnim deležem in brez dodanega sladkorja.

100% jabolčni sok Moj dan je nepogrešljiv sopotnik vaših piknikov.

Lepinja Don Don

Lepinja

Poiščite 160g lepinjo Don Don v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Na pikniku ne sme manjkati lepinja. Narejena po tradicionalnem postopku, pečena na kamnu, brez konzervansov, s svežo mehko sredico, ki se ujame z vsemi specialitetami z žara. 

Mozzarella Mercator

Mozzarella

Poiščite mozzarello Mercator v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Ko si boste zaželeli nekaj res dobrega, si privoščite slastno mozzarello Mercator v slanici, z mehko in nežno strukturo ter blagega vonja in okusa. Mozzarella je zvesta spremljevalka piknikov in okusnih obrokov. Še posebej je primerna za vse vrste solat. Narejena je iz svežega mleka in pakirana po 125 g.

Paradižnik Premium Mercator

Paradiznik

Poiščite paradižnik v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Nepogrešljiva svežina in paša za oči na pikniku je svež in sočen paradižnik. Prijetno sladkastega okusa, z izjemno aromo. Še dobro, da se poda k vsem dobrotam z žara.

Veganski burger Minute z jajčevci

Vege burger

Poiščite veganski burger Minute v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Ni nujno, da se na piknikih vrti vse le okoli mesa. S slastnimi veganskimi burgerji iz jačevcev iz kontrolirane ekološke pridelave, sočno sredico in hrustljavim kruhom, se bo zavrtelo tudi okoli vas.

200-gramski veganski burger iz soje in jajčevcevbrez dodanih barvil odlikuje hitra priprava, saj je pripravljen le v 6 minutah. 

Na voljo je v hipermarketih in supermarketih Mercator.

Poiščite vse izdelke za piknik v spletni trgovini!

V spletno trgovino