italija header 1140x400

ODKRIJTE OKUSE PO ITALIJANSKO

Odkrijte ljubezen. Do sočnih paradižnikov, al dente testenin, romantičnih ulic, elegance in živahnih kancon. Do toskanskega sonca. Do barvitega življenja. Odkrijte strastno in temperamentno Italijo z nami.

Izberite med več kot 2000 različnimi italijanskimi izdelki in še 220 novimi lokalnimi izdelki, povabite svoje ljubljene na italijansko pojedino ter povejte z okusom, kako jih imate radi.

Z nakupom teh izdelkov sodelujete tudi v SMS nagradni igri.

Od 19. 8. do 22. 9. 2021 si lahko košček strastne in temperamente Italije pričarate kar za domačo mizo. Aktivnost poteka v vseh supermarketih in hipermarketih Mercator ter v Mercator spletni trgovini.

Ne zamudite pa tudi dogodkov po italijansko.

Dogodki po italijansko

Od 26. 8. do 22. 9. 2021 vabljeni na dogodke po italijansko. 

  • Predstavitve dobaviteljev: Okusite Italijo skupaj z nami v Maxi gourmet marketu, hipermarketu Šiška in Kranj Primskovo, kjer se vam bodo predstavili številni dobavitelji italijanskih izdelkov, vas premamili z okusi po italijansko in razveselili s številnim darili ob nakupu izbranih blagovnih znamk.

  • Hipermarket Šiška: Italijansko in kulinarično obarvana doživetja v hipermarketu Šiška smo nadgradili tudi s slastnimi dobrotami. Pridružite se nam na sladkih četrtkih, na kavi ob petkih in na kulinaričnih sobotah, kjer vam bomo pričarali pristne italijanske okuse.

  • Maxi slaščičarna: V Maxi slaščičarni razvajajte svoje brbončice z novimi, tipičnimi italijanskimi sladicami. Vabljeni vsak četrtek na tris italijanskih koktajlov, ki vam jih bodo postregli na ponovno odprtem zunanjem baru.

  • Restavracija Romansa: V Romansi pa si privoščite si kosilo s testeninami, kot jih pripravijo v Italiji.
  • Maxim: Med časom kosila, bomo vsak teden imeli eno italijansko jed. V a la carte menu smo dodali 3 italijanske jedi. Vabljeni pa tudi na after work z italijansko glasbo in italijanskimi prigrizki

  • Maxi fashion: Italijanski stil v Maxi fashion, spoznajte italijansko modo in kozmetiko na oddelkih tekstila, obutve in modnih dodatkov, na oddelku kozmetike in parfumerije in v kotičku optike Krstič .

  • M tehnika: V prodajalnah M tehnike vas pričakujejo z izbranimi izdelki za pripravo pravih italijanskih jedi, ki jih lahko kupite kar do 30 % ceneje. Oglejte si znižane izdelke!

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se