M landing1 1140x400px

Minute za junake

Dobrega soseda prepoznaš po dobrih dejanjih

V času velikonočnih praznikov smo naše zaposlene ter naše sosede za blagajnami, v skladiščih, na cesti in v vseh ostalih ključnih delih naše družine v zahvalo za njihovo dosedanje delo razveselili s skromno praznično gesto. Kot nadaljevanje naše pobude Minute za junake smo najprej obiskali zdravstveno osebje v 16 vstopnih centrih za odvzem brisa, namenjenih testiranju za COVID-19 po Sloveniji, ter jih razveselili z  okusno malico. Malico smo jim vsakodnevno dostavljali naslednjih 30 dni. Z našo iskreno pobudo smo se dotaknili tudi pripadnic in pripadnikov Civilne zaščite na najbolj prizadetih krajih (Šmarje pri Jelšah, Metlika, Ljutomer) ter prostovoljk in prostovoljcev Rdečega križa Slovenije in Slovenske karitas, ki so s svojim srčnim delom skrbeli za dobro vseh. Paketom  smo priložili tudi zahvale vseh, ki so želeli izkazati hvaležnost našim junakinjam in junakom.

Dnevno smo dostavili več kot 250 paketov okusnih mesnih in vegetarijanskih jedi za zdravnice, zdravnike in zdravstveno osebje v 16 vstopnih centrih za odvzem brisa, namenjenih testiranju za COVID-19 teden dni vsak dan dostavljali 75 malic v centre Civilne zaščite. Razveselili smo tudi prostovoljce in prostovoljke Rdečega križa Slovenije in Slovenske karitas v 63 krajih širom Slovenije, ter med njih razdelili pakete naših dolgoletnih partnerjev Mojih znamk.

0 SRC

KI SMO JIH RAZVESELILI S POZORNOSTJO

Mercator je vsak dan dostavljal malico delavkam in delavcem na izpostavljenih delovnih mestih - v zdravstvu, civilni zaščiti ter prostovoljnih službah.

Ob tem seveda nismo pozabili na naše junakinje in junake – predane trgovke in trgovce, komisionarke in komisionarje, skladiščnice in skladiščnike ter vse ostale v naši družini, ki nas s svojo srčnostjo vsak dan znova navdihujejo.

  • Oglejte si s čustvi in srčnimi trenutki nabito FOTOGALERIJO iz naših obiskov junakinj in junakov.

Recite hvala / Delite zahvalo

Oddaj svoje pismo
Mercator 23
Mercator 36