07 Mercator M soseska header posamezna ulica 1140x380 03

Ulica kuharskih mojstrovin

Skupaj z Midva kuhava in Sašom Šketo za vas skrbno izbiramo recepte, ki so enostavni in hitri za pripravo. Pozabili nismo niti na BIO živila in brezmesne jedi, ki vam bodo popestrile tedenski jedilnik.

25 dnevni božični meni

Da bodo letošnji prazniki slastni in veseli, smo za vas pripravili 25 dnevni božični meni. Vsak dan, vse do božiča bomo razkrili nov recept, ki bo navdušil še tako izbirčne jedce. Spremljajte naš Instagram profil za slastne ideje, ki sta jih pripravila Midva kuhava.

Enostavni recepti za vsak dan

Jedilnik je zapisan na listku in sestavine so že varno pospravljene v hladilniku, a vse to brez recepta ne koristi nikomur. Zato bodo naši kuharji vsak dan sproti delili recepte za jedi, imena katerih zdaj znamo že na pamet.

Izzivi klasične kuharije

Vsak teden za vas pripravljamo izziv zimzelenih kuhinjskih klasik, ki so jih s svojimi triki pripravljale že naše babice. Znate speči najboljši kruh? Morda potico? Vsak ima svoj skrivni recept za pripravo kulinaričnih klasik. Spopadite se s tedenskim izzivom, delite z nami svoje trike in osvojite sestavine, potrebne za pripravo jedi.

Tedenski jedilnik

Danes za veliko stvari zmanjka časa, zato je dobro biti pripravljen in imeti načrt. Tudi, ko gre za polnenje želodcov. Vsak teden bodo Sašo Šketa ali Midva Kuhava za vas pripravili seznam kuharskih podvigov oziroma tedenski jedilnik, ki se bo pojavil v nedeljo na našem Facebook profilu.

Iznajdljiva kuhinja

V kuhinji iznajdljivost vedno pride prav in četudi včasih kakšen eksperiment uspe, je vedno dobro imeti pri roki zaupanja vreden recept. Vsak torek bomo delili namige kako nadomestiti oziroma zamenjati določena živila, nasvete za prazne shrambe in učinkovito porabo ter kako iz manj narediti veliko.

Sprehodite se po ulicah M soseske.

M Soseska

Vsak dan sveže vsebine vabijo na obisk v M Sosesko. Spremljajte nas na