Že pripravljeno in okusno

V hitremu dnevnemu ritmu je nakup pripravljenih jedi odlična rešitev, saj vam prihrani veliko časa. Jedi iz naših toplotek so iz izbranih sestavin, tako da jih zadovoljni kupci pohvalijo, ker so pripravljene »kot doma«. Obiščite našo toploteko, saj vam ob najbolj priljubljenih jedeh stalno ponujamo tudi kaj novega.

Klobasa za pečenje

Klobasa za pečenje mora biti tudi dobro začinjena, da se čim prej in z zadovoljstvom poje. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, mleti česen.

V trgovino

Mrežna pečenka

Skrbno izbrani kosi svinjskega mesa, zaviti v svinjsko mrežico in okusna pečenka je pripravljena za pečico. Z njo zagotovo navdušite svoje najbližje. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen, peteršilj, limona, korenje, lovorov list.

V trgovino

Začinjeno meso za vok

Iz različnih kosov mesa (izbirate lahko med govedino, svinjino in piščancem) in zelenjave za vas pripravljamo meso, ki ga samo še položite v vročo ponev, pripravite solato po lastnem okusu in kosilo je pripravljeno.

Začinjen svinjski vrat

Vratovina, marmorirana z bolj mastnimi deli, je poznana kraljica vsakega žara. Maščoba meso naredi bolj sočno, naše začimbe pa okus nadgradijo. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, mleti suhi česen, mleta paprika.

V trgovino

Pleskavice

Fino pripravljene pleskavice bodo s svojim cvrčanjem na razgretem žaru razveselile vse ljubitelje dobre hrane. Poznani so mnogi recepti in načini priprave, a pleskavice, pripravljene po našem receptu, enostavno morate speči in jih s prijatelji pokusiti. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen.

V trgovino

Čevapčiči

Le kdo ne mara čevapčičev? Verjetno je to najpopularnejša balkanska hitra jed. Pripraviti dobre čevapčiče na žaru je vprašanje prestiža za vsakega pravega mojstra žara. Če želite navdušiti svoje goste, vsekakor posezite po čevapčičih, ki jih dnevno pripravljamo za vas. Nekateri mojstri pečenja svetujejo, da čevapčiče med peko večkrat polijete s pivom, saj tako ohranijo sočnost. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen.

V trgovino

Ražnjiči

Skrbno izbrani kosi mesa, ki jih le še položite v ponev in spečete. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen, sveža paprika.

V trgovino

Odojek

Meso odojka je okusno in sočno brez dodajanja začimb. Odojka malo naoljimo in nasolimo. V pečici ga pečemo na mreži in podnjo podstavimo pladenj z malo vode. Pečemo ga dve uri na 160 °C in nato pol ure na 200 °C. Nekajkrat ga polijemo s sokom. Ponudba mesnih pripravkov je sezonska in prilagojena velikosti posameznih mesnic.

V trgovino