Somat in Weisser Reise

Generacije zaupajo Henklu – vašemu strokovnjaku za nego perila in čiščenje doma. Somat že več kot 50 let pooseblja blagovno znamko z inovativnimi izdelki za vaš pomivalni stroj. Weisser Riese že 50 let zagotavlja izjemno pralno moč in svežino za vso družino. Ponuja dokazano moč pranja, učinkovito odstranjevanje trdovratnih madežev in čudovito svežino.

Somat

Somat že več kot 50 let pooseblja blagovno znamko z inovativnimi izdelki za vaš pomivalni stroj.

Odkar smo v Nemčiji leta 1962 uvedli prvi samodejni detergent za strojno pomivanje posode, smo svoje izdelke nenehno razvijali in postavljali nove standarde.

Tako ste lahko prepričani, da bo vaša posoda zdaj in v prihodnje brezhibno čista in sijoča. Somat – Zagotovljena čistoča in bleščeč lesk že več kot štiri desetletja.

Somat All in One 100

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 45

Tablete za pomivanje posode Somat All in 1 zagotavljajo popolnoma čisto in sijočo posodo, tudi pri nizkih temperaturah! Učinkovito odstranjujejo trdovratne madeže in ostanke, kot so madeži čaja in kave ter zagotavljajo popolne rezultate pomivanja že pri 40 °C. Tablete Somat All in 1 prav tako pomagajo pri zaščiti vaših kozarcev pred korozijo stekla. Preprosto namestite eno tableto v predal za odmerjanje – zaradi vodotopne folije je ni treba odviti!

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Somat Gold Gel 2 x 990ml

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 53

Somat Gold Gel – naša najboljša formula Somat s tehnologijo globinskega čiščenja, ki prodre v trdovratno umazanijo in jo pomaga odstraniti. Njegova edinstvena razdeljena plastenka omogoča kombinacijo dveh učinkovitih formul za močno razmaščevanje in za izjemno moč proti zažganim madežem.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Weisser Reise - Izjemen občutek čistoče!

Znana avstrijska znamka Weisser Riese sedaj tudi v Sloveniji!

Weisser Riese že 50 let zagotavlja izjemno pralno moč in svežino za vso družino. Ponuja dokazano moč pranja, učinkovito odstranjevanje trdovratnih madežev in čudovito svežino.

Weisser Riese PWD 45WL Regular

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 55

Zaradi svoje močne formule Weisser Riese poskrbi za sijoče čisto in sveže perilo, tako lahko v polni meri uživate v svojem prostem času. Formula Weisser Riese zagotavlja sijajne bele in svetle barve!

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Weisser Riese GEL 50WL BALI Regular

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 56

Univerzalni gel aromaterapija Weisser Riese zagotavlja sijoče čisto perilo in dodatno razvaja vaše čute z edinstveno mešanico aromatičnih cvetnih esenc za čutno dišavo lotosa in lilije iz Balija. Velika moč pranja za manj!

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več