Somat in Weisser Reise

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Generacije zaupajo Henklu – vašemu strokovnjaku za nego perila in čiščenje doma. Somat že več kot 50 let pooseblja blagovno znamko z inovativnimi izdelki za vaš pomivalni stroj. Weisser Riese že 50 let zagotavlja izjemno pralno moč in svežino za vso družino. Ponuja dokazano moč pranja, učinkovito odstranjevanje trdovratnih madežev in čudovito svežino.

Somat

Somat že več kot 50 let pooseblja blagovno znamko z inovativnimi izdelki za vaš pomivalni stroj.

Odkar smo v Nemčiji leta 1962 uvedli prvi samodejni detergent za strojno pomivanje posode, smo svoje izdelke nenehno razvijali in postavljali nove standarde.

Tako ste lahko prepričani, da bo vaša posoda zdaj in v prihodnje brezhibno čista in sijoča. Somat – Zagotovljena čistoča in bleščeč lesk že več kot štiri desetletja.

Tablete Somat Gold

Z močno formulo z 12 funkcijami in tehnologijo Deep Clean, odstranjujejo zažgane ostanke hrane brez predhodnega namakanja posode. Delujejo proti madežem čaja in kave ter zagotavljajo popolno čiščenje tudi pri 40 °C in so sedaj na voljo v vodotopni foliji, zato folije več ni potrebno odstranjevati preden tableto vstavite v pomivalni stroj!

V trgovino

Somat Gold gel

Odlikuje ga edinstvena plastenka z dvema prekatoma, ki omogočata kombinacijo dveh učinkovitih formul za močno čiščenje in razmaščevanje z novo tehnologijo globokega čiščenja. Somat Gold gel je 100 % raztopljiv in je odlična izbira za lastnike malih pomivalnih strojev, saj zagotavlja enostavnejše odmerjanje, prav tako pa je idealen za kratke cikle in nižje temperature pomivanja, saj se hitro raztopi in začne delovati zgodaj.

V trgovino

Weisser Reise - Izjemen občutek čistoče!

Znana avstrijska znamka Weisser Riese sedaj tudi v Sloveniji!

Weisser Riese že 50 let zagotavlja izjemno pralno moč in svežino za vso družino. Ponuja dokazano moč pranja, učinkovito odstranjevanje trdovratnih madežev in čudovito svežino.

Weisser Rise

Weisser Rise ima poleg svoje univerzalne linije izdelkov tudi vrsto aromaterapijskih različic, na voljo v obliki prahu in gela: Universal, Color, Malezijska orhideja & sandalovina ter Bali Lotus & Lilly.

V trgovino