Sensodyne

Izdelki za nego občutljivih zob, ki vas bodo prepričali. Sensodyne je linija izdelkov za lep in zdrav nasmeh.

Poiščite izdelke Sensodyne v spletni trgovini

V spletno trgovino
Banner Vitapur dobavitelji 770x400px 2022 10 06 izdelki28
Banner Vitapur dobavitelji 770x400px 2022 10 06 izdelki29

Zobna pasta Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect je dnevna zobna pasta s fluoridom, ki klinično dokazano lajša občutljivost in nudi intenzivno obnovo ob ščetkanju dvakrat dnevno. Zobna pasta Sensodyne Repair & Protect s tehnologijo Novamin lajša občutljivost ter se ponaša s formulacijo s klinično dokazanim delovanjem, ki pomaga pri obnovi občutljivih predelov z naravnimi gradniki zob. Zobna pasta na površini zob postopoma ustvarja vedno močnejšo zaščito pred bolečino zaradi občutljivosti, ki je posledica dotika oz. stika s hladno, vročo, kislo in sladko hrano ter pijačo. Prve rezultate je mogoče zaznati po štirih tednih uporabe. Ob ščetkanju dvakrat dnevno zagotavlja klinično dokazano lajšanje občutljivosti in pomaga pri obnavljanju občutljivih predelov vaših zob.

Banner Vitapur dobavitelji 770x400px 2022 10 06 izdelki30

Zobna pasta Nourish

Nova zobna pasta Nourish neguje in zaščiti zobe ob vsakem ščetkanju. Hkrati pomaga pri preprečevanju občutljivosti že zdaj in v prihodnje pri vsakodnevni uporabi. Z bioaktivnimi minerali neguje in krepi zobe ter obenem nudi zaščito pred občutljivostjo. Izdelki v liniji se ponašajo s posebno kombinacijo naravnih sestavin. Vsebuje naravno meto in eterična olja, ki pomagata pri svežem zadahu. Na voljo sta dve vrsti zobne paste Nourish gently soothing in Noursih healthy white. Izdelek je primeren za vegane in ga je mogoče v celoti reciklirati.

Banner Vitapur dobavitelji 770x400px 2022 10 06 izdelki31

Zobna pasta Sensodyne Fluoride

Sensodyne Fluoride je dnevna zobna pasta, ki zagotavlja klinično dokazano lajšanje bolečine zaradi občutljivosti. Poskrbi tudi za občutek svežine in čistoče v vaših ustih. Vsebuje aktivno sestavino kalijev nitrat, ki že po nekaj dneh uporabe dokazano zmanjšuje občutljivost zob na zunanje dražljaje. Redno ščetkanje dvakrat dnevno pomaga pri preprečevanju kopičenja oblog in bakterij na površini zob. Izdelek je namenjen uporabnikom, ki so starejši od 12 let in bi radi olajšali občutljivost zob, se zaščitili pred kariesom in poskrbeli za občutek svežine v ustih.

Banner Vitapur dobavitelji 770x400px 2022 10 06 izdelki33

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Vitapur. 

Več