Prekrašni

Legendarni Kraš, ki ga odlikujejo odlični izdelki za sladko razvajanje, predstavlja novo čajno pecivo - PreKrašni. Ste ga že poskusili?

Prekrašni čajno pecivo z nougat polnjenjem, 220 g

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0824

Posebni trenutki si zaslužijo, da jih zaznamujete z nepozabnim okusom. In zato uživajte in se nagradite! S skodelico toplega mleka in slastnim temnim kolačkom, napolnjenim s kar 30% zapeljive kreme, ki je bogata s kakavom v prahu, mlekom in lešniki. Naj vas spretnost Kraševih mojstrov sladic opomni ... Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

Prekrašni čajno pecivo s kakavovim polnjenjem, 220 g

Izberite trenutek v svojem dnevu. Naj bo lep in nepozaben. Nagradi se s finim čajnim kolačkom, napolnjenim z bogato kakavovo kremo. Naj bo vaš trenutek topel kot skodelica čaja in poseben kot kolaček, v katerem uživate. Ker ... Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

Prekrašni čajno pecivo z višnjevim polnjenjem, 220 g

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0825

Prepustite se raziskovanju sladkih sadnih užitkov, prepletenih z najboljšim kakavom, ki vam ga z ljubeznijo postrežejo spretni Kraševi mojstri. Nagrajen je s skrbno pripravljenim temnim biskvitom z zapeljivim češnjevim nadevom. In ne pozabite ... Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

Prekrašni čajno pecivo z jabolčnim polnjenjem, 220 g

Užitek je najboljši način, da začnete dan in ga naredite posebnega. Poiščite ga v kosu mehkega kolačka iz polnozrnate moke, ki je združen z najfinejšim jabolčnim nadevom. Poiščite jutranji vir vlaknin, pa tudi ljubezen in okus tradicije, ki vam jo ponuja Kraš... Naj vas nosi ta sladka misel ... Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

Prekrašni čajno pecivo z limoninim polnjenjem, 220 g

Naj bo vaš trenutek tako unikaten kot vi; pa tudi znanje, s katerim so nastali najboljši Kraševi kolački s kremastim nadevom z okusom limone. Ugriznite Košček kolačka z dodatkom limonine lupine in v njegovem osrčju najdite zadovoljstvo in sladko pozitivo, kajti ... Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

Prekrašni čajno pecivo s koščki mlečne čokolade in karameliziranega kikirikija s kakav oblivom, 200 g

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0823

Zapolnite svoje trenutke z druženjem in se nagradite s čistim sladkim užitkom, pa tudi z virom vlaknin. Za konec okusite vso čarobnost kolačkov s koščki najboljše kraševe mlečne čokolade, karameliziranimi kikirikiji in čokoladnim prelivom. Naj sladke novosti Kraševih mojstrov razveselijo in posladkajo celotno ekipo in vas spomnijo ... Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

Prekrašni čajno pecivo s koščki temne čokolade, 200 g

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0821

Igra je hkrati užitek in nagrada, s katero zapolnimo posebne trenutke. Zato okušajte čarobnost igrivih, spretnih rok Kraševskih mojstrov, ki vam prinesejo skrbno pripravljene temne kolačke s koščki najboljše Kraševe čokolade. Uživajte v svojem sladkem viru vlaknin in vedite ... Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

Prekrašni čajno pecivo s sezamom in sončničnimi semeni 200 g

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0822

Le vi najbolje veste, kako pravilno začeti dan in kaj vas žene že od jutra! To vedo tudi spretne roke, ki izdelujejo odlične polnozrnate kolačke s sezamovimi in sončničnimi semeni, bogatimi z vlakninami, vitamini in beljakovinami. Naj vas energija in razpoloženje spremljata na vsakem veselem koraku, v vsakem trenutku dneva, ki je pred vami, kajti... Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več