Pik Vrbovec

Mesnate dobrote Pik Vrbovec za kulinarična razvajanja ob posebnih priložnostih ali kar tako. So pogosto na vaši mizi?

Poiščite izdelke Pik Vrbovec v spletni trgovini.

Več
Banner MZ novo leto dobavitelji 720x400px 202023
Banner MZ novo leto dobavitelji 720x400px 202022
Banner MZ novo leto dobavitelji 720x400px 202025
Banner MZ novo leto dobavitelji 720x400px 202024

Kuhana šunka

KUHANA ŠUNKA se proizvaja iz izključno najboljših izbranih surovin. Le zaradi 2% maščobe in visoke vsebnosti beljakovin je KUHANA šunka prava izbira zdrave in uravnotežene prehrane. Lahkoten obrok s KUHANO šunko bo gurmanom omogočil, da bodo uživali v odličnem sočnem in prefinjenem okusu, obenem pa pazili na svojo prehrano in telesno težo. KUHANA šunka je idealna za sočne sendviče, hrustljave tople sendviče, osvežilne solate, … Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje.

Fina šunka

FINA ŠUNKA se proizvaja iz izključno najboljših izbranih surovin. Zanjo je značilna nizka vsebnost maščob in visoka vrednost beljakovin. FINA šunka je najboljša izbira za sladokusce in ljubitelje aromatičnih šunk, ki prisegajo na prefinjen okus in vonj dima. FINA šunka je nepogrešljiva sestavina razkošnih sendvičev, okusnih jedi iz testenin, osvežilnih solat in odlična izbira za pripravo šolskih prigrizkov. Prav tako je odličnega okusa pečena na ponvi ali pečena na žaru v kombinaciji z mesnimi in zelenjavnimi jedmi. Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje.

Zimska salama

ZIMSKA SALAMA je izdelana iz najkakovostnejšega rdečega mesa s skrbno izbranimi naravnimi začimbami in blagim priokusom plesni, ki bo zagotovo našla svoje mesto v sočnih sendvičih, barvitih kanapejih ali hladnih mesnih narezkih. PIK Vrbovec je znan po bogatem in pestrem izboru trajnih klobas, ki bodo zadovoljile različne gurmanske okuse. ZIMSKA salama ne vsebuje umetnih barvil, ojačevalcev okusa, glutena in soje.

Panona salama

PANONA SALAMA je vrhunska mesna poslastica, pripravljena po tradicionalnem receptu sesekljanega svinjskega mesa in naravnih začimb – česna in celih zrnih popra. Je velikega premera, s tradicionalnim domačim okusom, kjer veliki mleti kosi mesa dajo poseben prerez in izjemno sočnost. Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje. Bodite pripravljeni na nenapovedane goste, zahtevne domače ali preprosto zadovoljite svojemu okusu in poskrbite, da bo Panona našla svoje mesto v vašem hladilniku.

Z nakupom teh izdelkov sodelujte v nagradni igri Znamke zbiraj in nagrado pod premazom aktiviraj! 

Več

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se