Pik Vrbovec

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Pikni nekaj dobrega. PIK mesni izdelki so izdelani iz kakovostnega svežega in predelanga rdečega mesa, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Vrhunsko kakovost izdelkov potrjuje 70 let tradicije in izkušenj njihovih mojstrov. 

KUHANA ŠUNKA

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 41

KUHANA ŠUNKA se proizvaja iz izključno najboljših izbranih surovin. Le zaradi 2% maščobe in visoke vsebnosti beljakovin je KUHANA šunka prava izbira zdrave in uravnotežene prehrane. Lahkoten obrok s KUHANO šunko bo gurmanom omogočil, da bodo uživali v odličnem sočnem in prefinjenem okusu, obenem pa pazili na svojo prehrano in telesno težo. KUHANA šunka je idealna za sočne sendviče, hrustljave tople sendviče, osvežilne solate, … Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

FINA ŠUNKA

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 42

FINA ŠUNKA se proizvaja iz izključno najboljših izbranih surovin. Zanjo je značilna nizka vsebnost maščob in visoka vrednost beljakovin. FINA šunka je najboljša izbira za sladokusce in ljubitelje aromatičnih šunk, ki prisegajo na prefinjen okus in vonj dima. FINA šunka je nepogrešljiva sestavina razkošnih sendvičev, okusnih jedi iz testenin, osvežilnih solat in odlična izbira za pripravo šolskih prigrizkov. Prav tako je odličnega okusa pečena na ponvi ali pečena na žaru v kombinaciji z mesnimi in zelenjavnimi jedmi. Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

ZIMSKA SALAMA

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 43

ZIMSKA SALAMA je izdelana iz najkakovostnejšega rdečega mesa s skrbno izbranimi naravnimi začimbami in blagim priokusom plesni, ki bo zagotovo našla svoje mesto v sočnih sendvičih, barvitih kanapejih ali hladnih mesnih narezkih. PIK Vrbovec je znan po bogatem in pestrem izboru trajnih klobas, ki bodo zadovoljile različne gurmanske okuse. ZIMSKA salama ne vsebuje umetnih barvil, ojačevalcev okusa, glutena in soje.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

PANONA SALAMA

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 44

PANONA SALAMA je vrhunska mesna poslastica, pripravljena po tradicionalnem receptu sesekljanega svinjskega mesa in naravnih začimb – česna in celih zrnih popra. Je velikega premera, s tradicionalnim domačim okusom, kjer veliki mleti kosi mesa dajo poseben prerez in izjemno sočnost. Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje. Bodite pripravljeni na nenapovedane goste, zahtevne domače ali preprosto zadovoljite svojemu okusu in poskrbite, da bo Panona našla svoje mesto v vašem hladilniku.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več