Odlično

Mešanice, prigrizki in študentska hrana Odlično je primerna za vsakdanjo uporabo, kuhanje in peko, potovanja, izlete, zabavo, šport…

Poiščite izdelke Odlično v spletni trgovini

Več
02 banner leteca druscina izdelki 720x400px23
02 banner leteca druscina izdelki 720x400px22
02 banner leteca druscina izdelki 720x400px24

ŠTUDENTSKA HRANA 250 g Odlično

Študentska hrana Odlično je najbolj priljubljena od vseh mešanic Odlično. Sestavljena je iz sveže praženih arašidov brez dodanega olja in soli, sočnih rozin in okusne kombinacije naravnih indijskih oreščkov, hrustljavih lešnikov in aromatičnih mandljev. Je odličen vir energije za dni, polne izzivov - doma, v službi ali na poti.


INDIJSKI OREŠČKI 150 g Odlično

Indijski oreščki Odlično so povsem naravni in brez aditivov. S svojo tipično kremasto strukturo in nežnim okusom so odlična izbira za vsakdanji prigrizek, prav tako pa so nepogrešljivi v presnih sladicah, granolah za zajtrk, solatah in različnih slanih jedeh po receptih iz azijskih držav.


DATELJNI brez koščic, brez dodanega sladkorja in brez konzervansov 200 g Odlično

100 % naravni suhi dateljni brez koščic so brez dodanega sladkorja, imajo pa sladko karamelno aromo in kremno teksturo, zato so odlično naravno sladilo. Privoščite si jih kot samostojni energijsko bogat prigrizek ali pa v kombinaciji z različnimi oreški, kokosom ali temno čokolado. Zelo priljubljeni so tudi pri pripravi sladic in energijskih ploščic.

Obiščite stran Leteča druščina

Več