Odlično

Mešanice, prigrizki in študentska hrana Odlično je primerna za vsakdanjo uporabo, kuhanje in peko, potovanja, izlete, zabavo, šport…

Poiščite izdelke Odlično v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1855

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1856

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1857

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1858

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1859

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1860

EKSTRA MIX 250 g Odlično

Ekstra mix Odlično je mešanica sveže praženih arašidov brez dodanega olja in soli, sočnih rozin, brusnic in naravnih indijskih oreščkov, hrustljavih lešnikov in aromatičnih mandljev. Priporočamo kot prigrizek med obroki.

INDIJSKI OREŠČKI 150 g Odlično

Indijski oreščki Odlično so povsem naravni in brez aditivov. S svojo tipično kremasto strukturo in nežnim okusom so odlična izbira za vsakdanji prigrizek, prav tako pa so nepogrešljivi v presnih sladicah, granolah za zajtrk, solatah in različnih slanih jedeh po receptih iz azijskih držav.

FIGE 200 g Odlično

Okusne turške fige Odlično v priročni embalaži se najpogosteje jedo kot samostojen prigrizek, lahko pa jih uporabite za peko in pripravo različnih jedi, sladkih ali slanih.

BRUSNICE 100 g Odlično

Mehke sladko – kisle suhe brusnice Odlično v manjšem pakiranju, primernem za v torbico ali nahrbtnik. Odlične so tudi v kombinaciji z drugim suhim sadjem, oreški ali pa v pecivih.

MANDLJI 150 g Odlično

Naravni hrustljavi kalifornijski mandlji Odlično so polnega okusa in zelo uporabni v vsakdanji prehrani.

MEŠANICA OREŠKOV IN SUHEGA SADJA V ČOKOLADI 200 g Odlično

Odlična kombinacija s temno in mlečno čokolado oblitih praženih oreškov in suhega sadja je prava izbira za vse sladkosnede. Zaradi posebne embalaže je izdelek odlična ideja tudi za obdarovanje.

ARAŠIDI SUHO PRAŽENI NESOLJENI 200 g Odlično

Arašidi Odlično so sveže praženi v lastni pražarni, ravno prav hrustljavi in nežnega okusa. Z njimi lahko pripravite zelo različne jedi po navdihu različnih svetovnih kuhinj, okusne sladice, ali pa jih grizljate ob gledanju najljubšega filma.

LEŠNIKI 150 g Odlično

Lešniki Odlično so priljubljen hrustljav dodatek v kosmičih za zajtrk, iz njih pa lahko seveda pripravite tudi različne vrste sladic. Podajo se tudi slanim vegetarijanskim jedem, solatam in jedem iz govejega mesa.

ZLATE ROZINE 250 g Odlično

Zlate rozine Odlično so nepogrešljiva klasika pri pripravi tradicionalnih prazničnih peciv. S svojim nežnim, a polnim okusom dopolnijo predvsem jedi z oreški. Za še bolj sočno teksturo jih namočite v limoninem soku.

ŠTUDENTSKA HRANA 250 g Odlično

Študentska hrana Odlično je najbolj priljubljena od vseh mešanic Odlično. Sestavljena je iz sveže praženih arašidov brez dodanega olja in soli, sočnih rozin in okusne kombinacije naravnih indijskih oreščkov, hrustljavih lešnikov in aromatičnih mandljev. Je odličen vir energije za dni, polne izzivov - doma, v službi ali na poti.

BRUSNICE V ČOKOLADI 200 g Odlično

V Sloveniji čokoladirane brusnice Odlično so zelo priljubljena izbira med ljubitelji čokolade. Izdelek je zaradi posebne embalaže primeren tudi za obdarovanje.

Obiščite Pravljično vasico

Na Pravljično vasico