Mlekarna Celeia

Izdelki ZELENE DOLINE so sinonim za okusne in kakovostne mlečne izdelke, združene v bogati paleti jogurtov, sirov, smetan, skut, namazov, kajmaka, mleka, masla in napitkov. Narejeni so iz najboljšega mleka slovenskih kmetij. Sodelovanje s slovenskimi dobavitelji mleka dopolnjuje pečat »Brez GSO – pridelano/predelano brez gensko spremenjenih organizmov«.

Tekoči jogurti 1,3 % m. m. ZELENE DOLINE

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0841

Že v preteklosti so posamezni narodi poimenovali jogurt kot hrano bogov, danes pa so najbolj priljubljena sestavina zajtrka, malice ali večerje. Tekoče jogurte ZELENE DOLINE odlikuje prijeten, mil okus in lahkotnost, saj vsebujejo samo 1,3 % m. m.. Praktična embalaža, flaška, pa omogoča, da jih ob spremljavi »radijskih valov« z veseljem vzamemo s seboj, na krajšo ali daljšo pot.

Tekoči jogurti 3,2 % m. m. ZELENE DOLINE

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0842

Jogurti ZELENE DOLINE s 3,2 % m. m. se pohvalijo s svojim polnim in blago kislim okusom. V sebi nosijo sporočilo »Iz najboljšega mleka slovenskih kmetij« in hkrati vlogo nepogrešljive sestavine kulinaričnega ustvarjanja. V njihovem okusu uživamo za zajtrk ali malico, lahko pa jih uporabimo za pripravo omak in solatnih prelivov, kot sestavino mesnih in zelenjavnih jedi, za kruh, kolače, napitke …

Sadni tekoči jogurti 1,1 % m. m. ZELENE DOLINE

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0843

Sadni tekoči jogurti ZELENE DOLINE s pestrostjo okusov naredijo vsak trenutek nekoliko drugačen. Za iskrivost v dnevu poskrbi tropski okus ananasa in kokosa, za nasmeh na obrazu poskrbita nežni malina in jagoda, ko obujamo spomine pa se osvežimo s tradicionalnim okusom gozdnih sadežev. Če se počutimo »nekaj posebnega« se razvajamo s tekočim jogurtom pomaranča in mango. In da ne pozabimo na drobne vijolične sadeže, tudi okus borovnice je odličen. Sadne jogurte ZELENE DOLINE, poleg pestrosti okusov, dodatno odlikuje nizka vsebnost maščob in brezskrbno si jih lahko privoščimo vsak dan.

Smetana za kuhanje ZELENE DOLINE

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0845

Ko trčita ustvarjalnost in želja, ustvariti popoln obrok, nas prevzame strast, medtem ko nas združevanje odličnih živil popelje na pot kulinaričnega ustvarjanja.

Navaden in à la carte užitek loči le tanka črta.

Skrivnost je v izboru kakovostnih surovin. Smetano za kuhanje ZELENE DOLINE odlikuje kremasta tekstura, ki se nežno vmeša v jedi ter nas popelje na kulinarična raziskovanja. Odlično se prepleta v vlogi smetanove omake, ki jo prelijemo čez testenine, morda kot priloga pustim piščančjim prsim. Če pa smo v večni tekmi s časom, a bi vseeno radi pojedli kaj dobrega, si privoščimo skutne raviole s smetano. Smetana za kuhanje ZELENE DOLINE je proizvedena iz mleka, ki je odkupljeno na domačem, slovenskem odkupnem območju.

NEPASIRANA skuta ZELENE DOLINE

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0844

Najbolj razširjena vrsta sira v Sloveniji je prav gotovo skuta, ki se uporablja v slovenski tradicionalni in tudi sodobni kuhinji. Skuta ZELENE DOLINE je ponosna nosilka oznak »Brez GSO« in »Izbrana kakovost Slovenije«. Ima vse dobre lastnosti mlečnih izdelkov: visokovredne beljakovine, mineralne snovi (kalcij, magnezij, fosfor) in vitamine (A, B, D, E in K). Njena struktura je grudičasta, kar omogoča lažje delo pri pripravi različnih jedi.

Ali veste kaj pomeni izraz NEPASIRANA skuta? Izraz NEPASIRANA skuta se nanaša na strukturo izdelka. Če je skuta v grudicah potem govorimo o NEPASIRANI skuti. Če pa je njena struktura gladka, kot npr. namaz, potem govorimo o PASIRANI skuti.

 

Poiščite izdelke Celeia v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več