Mlekarna Celeia

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Dokazano domače, slovensko. Zgodba o mleku in mlečnih izdelkih Mlekarne Celeia se začne na slovenskih kmetijah. Gre za več kot 900 slovenskih kmetij, zavezanih kakovosti in tradiciji pridelave belega bogastva, mleka.

Skuta Zelene Doline 40%, 500 g

Priprava različnih obrokov postaja prijetno stičišče druženja. Pestrost izbire kulinaričnega ustvarjanja dopolnjuje nepasirana skuta ZELENE DOLINE. Osnova za proizvodnjo je najboljše mleko slovenskih kmetij. Proizvedena je po klasičnem postopku, ki omogoča, da ohranja svežino in naravnost. Je milega, rahlo kiselkastega okusa. Njeno edinstvenost dodatno karakterizira mehka in nežna grudičasta struktura. In prav zato je skuta ZELENE DOLINE odličen izbor pri pripravi štrukljev, potic, palačink.

V trgovino

Krem mascarpone, 250 g

Krem maskarpone ZELENE DOLINE ima poln okus in kremasto teksturo ter je ustvarjen s poslanstvom, da se z njim ustvarjajo slastne jedi. Zaradi nevtralnega okusa mu lahko dodamo skorajda karkoli: ponudimo ga z dodatki, kot so kava, kakav, čokolada, suhe ali sveže fige ali drugo sadje. Kdo ne pozna svetovno znane sladice tiramisu? Osnova za izdelek Krem maskarpone je smetana, pridobljena iz najboljšega mleka slovenskih kmetij.

V trgovino

Trajna smetana za kuhanje

Kuhajmo z lahkoto, strastjo in užitkom, da zapišemo svojo zgodbo à la carte chefa v domači kuhinji. Skrivnost je v sestavinah, pri katerih sta na prvem mestu njihova kakovost in svežina. Za pripravo odličnih jedi, še posebej omak, prelivov in prilog, je smetana za kuhanje ZELENE DOLINE nepogrešljiva nota okusa. Z njo obroke pripravljamo kot pravi chefi, priprava je hitrejša, hrana pa še okusnejša. Trajna smetana za kuhanje je pripravljena iz najboljšega mleka slovenskih kmetij.

V trgovino

Mileram 18%, 400 g

V pripravi okusnih jedi je Mileram ZELENE DOLINE nepogrešljiv. Je goste in čvrste strukture, z značilnim rahlo kislim okusom Odličen je v prilogi, kjer dopolnjuje bogastvo okusov različnim jedem. Mileram ZELENE DOLINE je pripravljen iz najboljšega mleka slovenskih kmetij.

V trgovino