Manner pekovski program

Peka slaščic z izdelki Manner je posebno doživetje in pravi užitek.

MANNER jedilna čokolada 200 g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 24

Ali ste vedeli, da je izvirna receptura za pripravo jedilne čokolade Manner vsebovala 30-odstotni delež kakava? Z namenom, da bi vam postregli s še polnejšim in izrazitejšim okusom po kakavu, smo delež slednjega v recepturi povečali na 40 %.

Po hiši Manner že od leta 1890 glasno odmeva geslo ustanovitelja podjetja, Josefa Mannerja: „Čokolada po ugodni ceni za vse!“ Čokolado „za vsak žep“ in za vsako priložnost proizvajamo že več kot stoletje. Čokolada za sladkanje in najrazličnejše vrste jedilne čokolade Manner so skozi desetletja sooblikovale kulturo sladkih užitkov ter kuhanja in peke preko družbenih meja. Čokolade Manner odlikuje predvsem značilen, blago grenak okus, ustvarjen s skrbnim praženjem kakavovih zrn v pražarni hiše Manner.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

MANNER kuvertura s temno čokolado 200 g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 28

Ali ste vedeli, da kuvertura s temno čokolado vsebuje vsaj 52 % kakava? Tako lahko pravim ljubiteljem in ljubiteljicam kakava postrežemo z najpristnejšimi kakavovimi užitki.

Celoten postopek priprave čokolade – od obdelave fermentiranih kakavovih zrn vse do končnega izdelka – poteka v proizvodnji podjetja Manner. Tako lahko skrbno preverjamo lastnosti kuverture in poskrbimo za najučinkovitejši izdelek. Kuverturo s temno čokolado Manner odlikuje značilen, velik delež kakava. Kuvertura s temno čokolado je na voljo v obliki tablice (200 g), ustrezno zavite v zaprto embalažo, primerno za recikliranje.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

MANNER kuvertura z mlečno čokolado 200 g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 26

Ali ste vedeli, da je bil recept za mlečno čokolado izumljen v Dresdnu v Nemčiji, in sicer daljnega leta 1839? Da si lahko čokolada resnično prisluži pridevnik „mlečna“, mora vsebovati vsaj 25-odstotni delež kakava in 14-odstotni delež mleka.

Celoten postopek priprave čokolade – začenši z obdelavo fermentiranih kakavovih zrn vse do končnega izdelka – poteka v prostorih podjetja Manner. Tako lahko skrbno preverjamo lastnosti kuverture in poskrbimo za najučinkovitejši izdelek. Kuvertura z mlečno čokolado Manner predstavlja izvrsten dodatek k številnim slaščicam: od Sacherjeve torte do čokoladne pene (mousse au chocolat). Kuvertura z mlečno čokolado je na voljo v obliki tablice (200 g), ustrezno zavite v zaprto embalažo, primerno za recikliranje.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

MANNER kuvertura z belo čokolado 200 g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 27

Kuverturo z belo čokolado Manner odlikuje izrazit okus po kakavu, ki ga daje kakavovo maslo, proizvedeno v prostorih podjetja Manner, kjer bdimo nad celotnim postopkom priprave čokolade – začenši z obdelavo fermentiranih kakavovih zrn vse do končnega izdelka. Kuvertura z belo čokolado je na voljo v obliki tablice (200 g), ustrezno zavite v zaprto embalažo, primerno za recikliranje.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

MANNER biskvitni keks 200 g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 23

Biskvitni keksi sodijo med klasične sladke izdelke hiše Manner. Odlikuje jih krhko biskvitno testo, posuto z zrnatim sladkorjem. Kdor jih je že uporabil pri pripravi slaščic ali sladic, dobro pozna njihovo mamljivost, zato marsikdaj namesto na pekaču ali v modelu pristanejo v sladkosnedih ustih! Biskvitni keksi Manner so pripravljeni izključno iz jajc iz proste reje. Izdelek je na voljo v priročni embalaži (200 g).

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več