Ledo

Ledo sladoledi za poletno osvežitev poskrbijo. Spoznajte družinske sladolede Quattro in nove funkcionalne sladolede Higlife z dodatkom proteinov, ki imajo zmanjšan delež kalorij, saj imajo 30% manj sladkorja in maščob.

Poiščite sladolede Ledo v spletni trgovini

Več
banner LD dobavitelji 720x400px20
banner LD dobavitelji 720x400px21
banner LD dobavitelji 720x400px22
banner LD dobavitelji 720x400px25
banner LD dobavitelji 720x400px24

Sladoledi Quattro

Quattro je največja blagovna znamka v Ledo asortimaju družinskega sladoleda. Quattro je sladoled s štirimi okusi v različnih kombinacijah, s prelivi in posipi, ki so dostopni v pakiranjih 1650 in 900 ml. Quattro ponuja široko izbiro okusov in vsak lahko najde okus ali kombinacijo zase – ima vse kar si zaželiš.

 • QUATTRO PLAZMA - Sladoled okusa plazme s koščki plazme, sladoled z okusom čokolade s čokoladnim prelivom, sladoled z okusom biskvita obogaten s koščki plazme in sladoled z okusom karamele posut s koščki plazme s karamelinim prelivom.
 • QUATTRO LIGHT - Sladoled z 30 % manj sladkorja in maščob! Quatro Light je kombinacija 4 okusov: vanilija, biskvit, jagoda, čokolada s prelivom iz jagod in čokolade.
 • QUATTRO LINO LADA - Quattro Lino Lada je unikatna kombinacija štirih najpopularnejših kremastih okusov, svetle in temne Lino Lada duo, Lino Lada nougat kreme ter Lino Lada s koščki kokosa. Nepredstavljivi okusi v tej privlačni kombinaciji so obogateni s prelivom bele in temne Lino Lada, za popolni užitek pa je še posip s koščki lešnika, ki lepo zaokroži to fantastično sladico.
 • QUATTRO JOY - Okus znane italijanske slaščice zuppa inglese je obogaten z odličnim jagodnim sirupom, v kombinaciji z okusom vedno zapeljive nežne vanilije, sočnih jagod in ognjevite višnje, ki bo navdušil vse ljubitelje sladkih osvežujočih posladkov.
 • QUATTRO HAPPINESS - Privlačen spoj klasičnih in vsem priljubljenih sladolednih okusov se nahaja prav v tem Quattro izdelku. Mlečna čokolada in kakav-lešniki preliti z nougat prelivom v kombinaciji z belo čokolado in z okusom vanilije z nepogrešljivimi koščki čokolade in jagodnim sirupom vas bo takoj navdušil.
 • QUATTRO DREAM - Štirje najbolj popularni okusi, vanilija, čokolada, jagoda in lešnik so združeni s čokoladnim prelivom ter nepogrešljivimi koščki iz mlečne in bele čokolade, ki vas popeljejo naravnost v deželo sanj že po prvem zalogaju.
 • QUATTRO FANTASY - Znana in preverjena kombinacija okusov pistacij, vanilije, lešnikov in neverjetno mikavnih butter keksov prelita z bogatim nougat in čokoladnim prelivom, bo vsakič znova navdušila ljubitelje sladolednih slaščic.
 • MINI QUATTRO CHOCOMANIA - Ledo je našel rešitev za vse vaše čokoladne probleme! Sladoled, v katerem so skriti okusi bele čokolade, nežne mlečne čokolade in veličastne temne čokolade. Za popolno doživetje pa poleg čokoladnih sladoledov lahko najdete zapeljivi sladoled z okusom chocoruma!
 • MINI QUATTRO BANANA SPLIT - Desert, ki nobenega ne pusti ravnodušnega je prav gotovo Banana Split. Če si to sladko slaščico zamislite pretočeno v sladoledne okuse banane, čokolade, vanilije in biskvita, boste dobili čarobno kombinacijo, ki vas bo zapeljala v hipu. Bogat preliv iz nugata in čokolade, ter koščki temne čokolade na sladoledu bodo pravo veselje za vse ljubitelje sladoleda.
 • MINI QUATTRO JAFFA - Neverjetno okusna združitev dobro znanih in vse splošno priljubljenih okusov se nahaja v Quattro Jaffi. V njem se skriva kombinacija sladoledov z okusi pomaranče, čokolade z okusom pomaranče, biskvita in kakava.
 • MINI QUATTRO CLASSIC - Klasična izbira je vedno najboljša kombinacija za tiste, ki niso naklonjeni eksperimentiranju, ampak imajo radi preverjene okuse mlečne čokolade, vanilije, gianduije in stracciatelle s sočnim prelivom iz nougata in čokolade ter z okusnimi koščki mlečne čokolade po celem sladoledu.

Sladoledi Highlife

Highlife – High na okusu, low na sladkorju in maščobah Novi, funkcionalni sladoledi Higlife z dodatkom proteinov, imajo zmanjšan delež kalorij, 30% manj sladkorja in maščob. Lahko izbirate med 4 okusi vrhunske kakovosti – čokolada, kremna vanilija, jagoda s koščki jagod in brownie čokolada s koščki malin. Začutite polnost in raznolikost življenja, ker končno lahko uživate brez kompromisov!

Obiščite stran programa zvestobe - posode

Več