Kras

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Strokovnjaki za prehrano vse bolj opozarjajo na vse odlične lastnosti in pomen kuhanega ter pečenega pršuta v naši prehrani. Pripravljeni so iz skrbno izbranih svežih stegen, na povsem naraven način z minimalnimi dodatki, ki jim le poudarijo okus. Nič čudnega, če vemo, da imata kuhan in pečen pršut praktično enake hranilne lastnosti, kot njihov “sovrstnik” kraški pršut. 

Poiščite kuhan in pečen pršut Kras v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner mali sef dobavitelji 720x400px80

Banner mali sef dobavitelji 720x400px81

Banner mali sef dobavitelji 720x400px82

Sodobna tehnologija danes omogoča, da se cela sveža svinjska stegna izkosti, razsoli, ustrezno začini in toplotno obdela. Pečen pršut se potem še rahlo dimi, kar mu doda še posebej prefinjeno aromo in specifičen okus.

Končni izdelki so sočni, lahki, nežni, mehke teksture z izredno nizko vsebnostjo maščob ter bogati z vitamini in minerali.

Ker se v Krasu zavedamo funkcionalni in priročnosti narezkov, vam ponujamo tudi tovrstno obliko pakiranja Kuhanega in pečenega pršuta.

Privoščite si rezino kuhanega pršuta. Prepričani smo, da vam ne bo žal.

Glavne prednosti:

  • Skrbno izbrana surovina!
  • BREZ GLUTENA!
  • BREZ LAKTOZE!

Kuhan pršut

Že več kot 20 let ohranjamo isto recepturo tega izdelka. Še vedno ga odlikuje nežen okus, blaga aroma in nežna rožnata barva prereza. Primeren je za vse starosti ter za vsako priložnost.

Pečen pršut

Pečen pršut je izdelek za sladokusce. Dimljenje poteka na tradicionalen način z bukovimi sekanci, kar oblikuje značilen okus in aromo.
Prepoznamo ga po rožnati barvi prereza ter zlato rjavem robu. Na kožo je pisan gurmanom s "karakterjem"; njegove nežne rezine namreč zapeljejo brbončice še tako zahtevnega okusa.

Kuhan pršut extra

Kuhan pršut Extra je izdelek visoke kvalitete, ki sodi v sam kulinarični vrh. Zaradi svojih hranilnih vrednosti in odsotnosti polifosfatov je zlasti primeren za prehrano otrok in oseb, ki imajo zaradi zdravstvenih težav omejitve v prehrani.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se