Kras

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Strokovnjaki za prehrano vse bolj opozarjajo na vse odlične lastnosti in pomen kuhanega ter pečenega pršuta v naši prehrani. Pripravljeni so iz skrbno izbranih svežih stegen, na povsem naraven način z minimalnimi dodatki, ki jim le poudarijo okus. Nič čudnega, če vemo, da imata kuhan in pečen pršut praktično enake hranilne lastnosti, kot njihov “sovrstnik” kraški pršut.

Glavne prednosti:

  • Skrbno izbrana surovina!
  • BREZ GLUTENA!
  • BREZ LAKTOZE!

Sodobna tehnologija danes omogoča, da se cela sveža svinjska stegna izkosti, razsoli, ustrezno začini in toplotno obdela. Pečen pršut se potem še rahlo dimi, kar mu doda še posebej prefinjeno aromo in specifičen okus.

Končni izdelki so sočni, lahki, nežni, mehke teksture z izredno nizko vsebnostjo maščob ter bogati z vitamini in minerali.

Ker se v Krasu zavedamo funkcionalni in priročnosti narezkov, vam ponujamo tudi tovrstno obliko pakiranja Kuhanega in pečenega pršuta.

Privoščite si rezino kuhanega pršuta. Prepričani smo, da vam ne bo žal.

Kuhan pršut

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 3

Že več kot 20 let ohranjamo isto recepturo tega izdelka. Še vedno ga odlikuje nežen okus, blaga aroma in nežna rožnata barva prereza. Primeren je za vse starosti ter za vsako priložnost.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Pečen pršut

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 2

Pečen pršut je izdelek za sladokusce. Dimljenje poteka na tradicionalen način z bukovimi sekanci, kar oblikuje značilen okus in aromo.

Prepoznamo ga po rožnati barvi prereza ter zlato rjavem robu. Na kožo je pisan gurmanom s "karakterjem"; njegove nežne rezine namreč zapeljejo brbončice še tako zahtevnega okusa.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Kuhan pršut extra

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 18

Kuhan pršut Extra je izdelek visoke kvalitete, ki sodi v sam kulinarični vrh. Zaradi svojih hranilnih vrednosti in odsotnosti polifosfatov je zlasti primeren za prehrano otrok in oseb, ki imajo zaradi zdravstvenih težav omejitve v prehrani.

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več