Kras

Do nalepk Vivo z nakupom izdelkov Kras

 

Zbirajte nalepke Vivo z nakupom izdelkov izbranih dobaviteljev in med 3. 9. in 31. 12. 2020 prejmite do 85 % popusta na elegantno kolekcijo kristalnih kozarcev Vivo - Villeroy & Boch ter izdelke Blomus.

Izbrani okusi Kras v novi preobleki

Narezki Kras so pravi odgovor na današnji način življenja, kajti naš čas postaja čedalje bolj dragocen. Priročni narezki vključujejo pestro paleto gurmanskih izdelkov za vse okuse. Svežina je zagotovljena s pakiranjem v kontrolirani atmosferi, ki ohrani polno aromo, okus in kakovost vse do trenutka, ko si zaželimo nežne rezine. Nova preobleka prinaša še boljšo prepoznavnost, ki jo gradimo predvsem na kakovosti svojih izdelkov.

 

Več o izdelkih Kras si oglejte v spletni trgovini.

V spletno trgovino
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 03
Pečen pršut
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 34
Kraški pršut 16 mesecev zorjen narezek
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 033
Kraški pršut 12 mesecev zorjen narezek
banner 724x379 KRAS2

Kraški pršut 12 mesecev zorjen narezek

Kraški pršut je geografsko zaščiten, kar pomeni, da nam je uspelo zaščititi tehnološki postopek, ki v posebnih klimatskih pogojih omogoča proizvodnjo kraškega pršuta posebne kakovosti. Pršut vsebuje majhno količino soli in maščob in je bogat z vitamini in minerali. Zaradi razgrajenih beljakovin je lahko prebavljiv in ima visoko hranilno vrednost. Njegova beljakovinska sestava je celo boljša od svežega mesa, saj se pri svežem mesu precej proteinov izgubi pri kuhanju. Zaradi razgrajenih beljakovin je lahko prebavljiv in ima visoko hranilno vrednost.

Kraški pršut 16 mesecev zorjen narezek

Kraški pršut zorjen 16 mesecev zaradi svoje prehranske in gastronomske vrednosti uvrščamo v sam vrh v kulinarični ponudbi. S svojo kraljevsko aromo in gurmanskim značajem nas preprosto navdušuje.

Pečen pršut narezek

Pečen pršut je izdelek za sladokusce. Dimljenje poteka na tradicionalen način z bukovimi sekanci kar oblikuje značilen okus in aromo. Prepoznamo ga po rožnati barvi prereza ter zlato rjavem robu. Primeren za gurmane s »karakterjem«.

Kmečki špek narezek

Kmečki špek je primeren za ljubitelje tradicionalnih in domačih okusov. Pripravljen je iz svinjskega stegna brez kosti, s kožo in slanino. Med zorenjem, ki traja približno šest mesecev, se razvije sladek okus, vonj pa je značilen za zorjen pršut s prijetno noto po dimu.

Kuhan pršut narezek

Že več kot 20 let ohranjamo isto recepturo tega izdelka. Še vedno ga odlikuje nežen okus, blaga aroma in nežna rožnata barva prereza. Primeren je za vse starosti ter za vsako priložnost.

Panceta narezek

Sladokusci bodo v panceti prepoznali dolgoletno tradicijo in zasledili skrbno pripravo, saj gre za izdelek, ki zahteva veliko mero znanja in izkušenj, da dosežemo kakovost, ki vam jo želimo ponuditi. Prednost pancete Kras je, da ne vsebuje hrustanca. 

Kraški zašink narezek

Kraški zašink je brez kosti sušen svinjski vrat značilne ovalne oblike. Med mišičnim tkivom je vraščena maščoba, ki je glavni nosilec bogatega vonja in posebnega okusa. Mešanica začimb, v kateri prevladujeta česen in poper, mu dajeta bogat vonj in okus, ki ga dopolnjuje morska sol piranskih solin. Izdelek spada med mesne izdelke, ki se jih je zaščitilo z geografsko označbo.

Zimska salama narezek

Zimska salama izstopa s svojo edinstveno uravnovešeno noto dima in značilnim intenzivnejšim okusom v obliki drobno mlete svinjine in slanine. Tradicionalno recepturo združimo z značilnim kraškim podnebjem in tako salami omogočimo, da dozori v izdelek vrhunske kakovosti.

Mortadela Elita narezek

Narejena je iz skrbno izbrane surovine in dodatkom začimb, kar ji daje poln in harmoničen okus. V različnih oblikah je na voljo z olivo ali brez. 

Mortadela Elita s čilijem narezek

Nismo pozabili na vse ljubitelje pekočega, zato smo letos razvili mortadelo kateri smo dodali čili. Pikanten okus se harmonično dopolnjuje s klasičnim okusom mortadele in prebudi vso skrito energijo.

Prešana mesnata slanina narezek

Prešana mesnata slanina je bogatega in polnega okusa ter mamljivega vonja, saj jo po tradicionalni recepturi izdelamo iz skrbno izbranega svinjskega mesa. Za mnoge je nepogrešljiva že navsezgodaj, ko si jo privoščimo v bogatem zajtrku. Na voljo vam je tudi različica, obogatena s poprom, ki je viden na površini in dodaja izdelku specifičen pikanten okus.

 

Da vam Vivo ponudba ne zbeži, sledite vsem novičkam

Prijavite se