Kralj Matjaž

Ker želimo, da se počutite dobro smo za vas izbrali kar se da lokalne sestavine in jih s pomočjo fermentacije spremenili v proizvode, jedi in napitke, ki bodo poskrbeli za vašo dobro voljo in počutje. Dober tek vam želi Kralj Matjaž.

Poiščite izdelke Kralj Matjaž v spletni trgovini!

Več

Spoznajte izdelke Kralj Matjaž

Kralj Matja pizza mix2

Pizza mix

Ekološka mešanica mok za pripravo kraljevega testa za pizzo, 500 g

Za pripravo kraljevega testa uporabljamo štiri različne na kamen mlete ekološke moke (tri lokalne in eno tipa “00”. Zelo malo svežega kvasa in približno 60% dolenjske vode. Pripravljeno testo fermentiramo oziroma vzhajamo dvakrat. Prvič dve uri na sobni temperaturi. Potem pa oddelamo še od štiriindvajset do oseminštirideset ur hladne fermentacije. Rezultat je neverjetno lahko prebavljivo testo, ki bo poskrbelo, da se boste po obisku naše pizzerije počutili dobro in veselo.

Kralj Matja pekac2

Kovinski pladenj za peko kraljeve pice

Pladenj velikosti 30x 40 cm

Pladenj velik ravno prav za peko v domači pečici. Skorja pice je točno taka kot jo vidimo v pravih picerijah. Ljubitelji peke pic doma boste navdušeni!

Kraljevi pelati2

Kraljevi pelati

Ekološki pelati za kralje in kraljice, 400 g

Vsi paradižniki so vzgojeni 100% v skladu z ekološkim kmetovanjem in v neposredni bližini proizvodnje ter predelani v le nekaj urah po nabiranju. Vse z razlogom, da vam ponudimo poln okus in svežino, ki jo želimo. Vsebuje koščke paradižnika in paradižnikov sok.

Kraljeva piva2

Kraljeva piva

Med lastno blagovno znamko craft hišnih piv najdete:

#1 / Golden Ale / steklenica 0,33 litra / 5 % alk.

Golden Ale je dober kot kruh! #1 je ljudski "pir" - prava izbira za vse žejne člane ekipe, ki bo navdušil z lahkotnostjo in svežino. Je svetel in izjemno pitni Golden Ale zgornje fermentacije, varjen iz osnovnih sestavin: vode, ječmenovega slada (gluten), hmelja in kvasa.

Awesome #8 / Pale Ale / steklenica 0,33 litra / 5,6 % alk.

To je Pale Ale za ljubitelje hmeljne arome agrumov in okusa z zmerno grenkobo. Idealna nagrada za rekreativne športnike in vse ostale, ki vedno znova dokazujejo, da še niso za v staro šaro.

Hoppy trail / session ipa / steklenica 0,33 litra / 4,7 % alk.

Hudomušni Session Ipa! Svetlo, osvežujoče pivo z nizkim alkoholom a intenzivno sadno aromo in okusom. Idealna nagrada za vse pretečene in prevožene gozdne poti.

Vsa piva so po naših recepturah zvarjena v craft pivovarni Reservoir Dogs.

Bi se udeležili kraljeve pizza akademije Kralj Matjaž?

Več informacij o akademiji

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se