Home mali gospodinjski aparati in posoda

Ekskluzivno v Mercatorju naša lastna linija malih gospodinjskih aparatov  in posod po ugodnih cenah. Nudimo širok izbor izdelkov, servis v Sloveniji in garancijo 2 leti.

Inox posoda

Lonci različnih dimenzij s pokrovi, cedila ali lonci za kuhanje na pari naše trgovske znamke Home bodo popestrili vašo kuharijo. Na voljo v različnih velikostih.

Kuhinjski robot Home

Kuhinjski robot Home z močjo 700 W in brezstopenjsko elektronsko nastavitev hitrosti ter puzlno funkcijo. Priložena je 5 litrska mešalna posoda iz nerjavečega jekla, aluminijast kavelj, aluminijasta metlica za testo in metlica za stepanje iz nerjavečega jekla.

Robot ohranja konstantno moč tudi pri večji količini testa. Ima 10 nastavitev hitrosti, pokrov z zaščito proti škropljenju, odprtino za dodajanje sestavin, mehanizem za odklepanje večnamenske roke ter varnostno stikalo. Je zelo enostaven za uporabo in čiščenje. Za večjo stabilnost ima na spodnji strani gumijaste prisesalne nogice.

Ročni mešalnik Home

Ročni mešalnik z močjo 300 W ima 5 hitrosti mešanja ter turbo funkcijo. Poleg gumba za izmet metlic ima tudi varnostni zaklep. Priloženi sta 2 kromirani metlici za mešanje in 2 kavlja za gnetenje.

Kuhalna plošča Home

Steklokeramična plošča razred A: 280 x 300 mm, z upravljanjem na dotik ima 2000 W moči, 10 nastavitev moči in temperaturni razpon med 60 in 240˚ C. Plošča vsebuje zaščite pred visoko/nizko napetostjo. Samodejno zazna posodo. Po 2 urah pa se varnostno samodejno izklopi. Ima tudi funkcijo zaklepanja za varnost otrok.

 

 

Poiščite izdelke Home v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se