GOOOL SPRITZ

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!

Letošnji EURO 2024 je objet v mehurčke!

Pri Vinakoper so v sodelovanju z nami in Nogometno zvezo Slovenije razvili prvi uradni navijaški špricer, ki bo navdušil vse navijače naše nogometne reprezentance. Odslej lahko pred in po vsakem golu odprete Goool Spritz in uživate v zmagovalni svežini istrske malvazije ter slovenske gazirane vode.

Letos smo brezkompromisni in gremo na vse. Na zmago in na Goool Spritz!

SMO PONOSNI SPONZOR SLOVENSKE NOGOMETNE REPREZENTANCE

Skozi nogomet se družimo, povezujemo, podpiramo in krepimo ekipni duh. Vse te vrline so zelo pomembne tudi za ekipi Vinakoper in Mercator. Zato tako mi kot oni že vrsto let podpiramo slovenski nogomet in z Nogometno zvezo Slovenije iščemo vedno nove inovativne pristope sodelovanja. 

Slovenska nogometna reprezentanca je dejansko odigrala prijateljsko tekmo prav v njihovi vinski kleti. Navijajmo zanje še posebej na EURO 2024. Gremo na zmago!

Gremo na Goool Spritz!

POPOLNO DOŽIVETJE NEPOZABNE SVEŽINE

Banner Goool Spritz Serviranje 720x1000px3

Z vsakim požirkom izkusite nepozabljiv osvežujoč učinek Goool Spritza.

Njegova skrivnost je v idealnem mešanju pravih »istrskih« razmerij vina in gazirane vode. V njem se istrska malvazija, letnik 2023, odlično dopolnjuje z gazirano vodo nizke mineralne vrednosti izvira Dana, kar ohranja največje prednosti malvazije.

Namenoma so ga napolnili v steklenice 0,75 litra, da ga lahko postavite na mizo in ga v pričakovanju naslednjega gola delite tudi s svojimi prijatelji.

EKSKLUZIVNO V TRGOVINAH MERCATOR IN BUTIKIH VINAKOPER

Goool Spritz je ekskluzivna omejena polnitev in na prodaj izključno v trgovinah in v spletni trgovini Mercator ter v vinskih butikih Vinakoper.

Zagotovite si svoj navijaški špricer še danes in navijajte za naše fante na EURO 2024.

Gremo na zmago! Gremo na Goool Spritz!

Banner Goool Spritz cenovka 1140x400px2

Poiščite prvi uradni navijaški špricer GOOOL SPRITZ v naši spletni trgovini Mercator Online. 

V spletno trgovino