Bubaba

Barvite posteljnine nežnih motivov, udobna gnezdeca in prikupni kopalni plaščki so le nekateri izmed skrbno premišljenih in natančno narejenih izdelkov, ki nastajajo pod okriljem blagovne znamke Bubaba by FreeON. Čudoviti tekstilni izdelki so izdelani v EU - na Hrvaškem in sešiti iz najkvalitetnejšega bombaža, popestreni z minimalističnimi vzorci in okrašeni z unikatnimi potiski in vezeninami.

Mercator mesec otroka 1080x1080px 2020 05 14 Bubaba
Brisača s kapuco
Mercator mesec otroka 1080x1080px 2020 05 14 Bubaba2
Slinček rutica
Mercator mesec otroka 1080x1080px 2020 05 14 Bubaba3
Blazina za dojenje

Blazina za dojenje

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki Bubaba so izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo ter s svojim modernim in dovršenim videzom lepo dopolnjujejo vsako otroško sobico. 

 Dojenje je najbolj naravna in čutna vez matere z otrokom, ki ni zgolj način prehranjevanja, temveč tudi priložnost za ljubkovanje, pestovanje in spoznavanje. Dojenje daje otroku občutek bližine, nežnosti, varnosti in ljubljenosti. Blazine za dojenje pomagajo razbremeniti materine roke in hrbet ter zagotavljajo varno in mehko ležišče dojenčku. Gre za multifunkcionalne blazine, ki jih lahko uporabljate kot oporo za hrbet, medenico ali trebuh v nosečnosti, kot oporo za sedenje otroka, kot zaščito na postelji in na številne druge načine. 

Blazina, ki vas bo spremljala na vaši poti materinstva vse od nosečnosti naprej. 

Uporablja se na več načinov:  za hranjenje ali dojenje, za udoben počitek dojenčka (2-6m), kot opora dojenčku pri prvih poskusih sedenja (6-9m).

Sestava:

- prevleka: 100% bombaž,

- polnilo: mikro kroglice iz polistirena.

Primerno za starost od 0 do 9 mesecev;  dimenzija: 170 x 35 cm.

 

Gnezdece

Gnezdece je namenjeno spanju, počivanju ter previjanju in ščiti otroka, preprečuje morebitne padce ter mu daje občutek varnosti in topline. Dojenček se bo v gnezdecu počutil varno in udobno, kot v maminem trebuščku. Namestite ga lahko v otroško posteljico, na posteljo, na previjalno površino, na kavč ali celo na tla. Izjemno priljubljen pripomoček sodobnih mamic. Uporablja se lahko obojestransko in je enostavno za prenašanje.

Bubaba gnezdece za novorojenčka:
- primerno tudi za potovanja,
- zelo enostavna uporaba,
- pralno pri 30 ºC, sušiti na zraku. Dimenzija: 95 x 42 x 15 cm.

Lastnosti:
* sestava: 100 % bombaž.
* polnilo: 100 % poliester.
* krčenje: 5 %.

Tetra pleničke

Tetra pleničke so nepogrešljiv pripomoček vsake novopečene mamice, saj so mehke, nežne in zelo praktične. Uporabljajo se za brisanje, umivanje in pokrivanje dojenčka, kot podloga za ležanje, za pokrivanje vozička in podobno. Na voljo so številne barvne kombinacije in raznoliki potiski, ki poživijo vsak voziček, posteljico ali sedež.

Lastnosti:
* sestava: 100 % bombaž
* dimenzija: 80 x 80 cm
* pakiranje vsebuje 3 tetra pleničke

Slinčki

Kvalitetni in ljubki slinčki iz vpojnih materialov ščitijo otrokova oblačila pred vlago in madeži ter popestrijo vsakodnevno hranjenje.
Bubaba slinček in rutica obenem je mehka in udobna, materiali so prijazni otrokovi koži.

Sestava: vrhnja plast: 100 % bombaž

Brisača s kapuco

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo.

Otroci obožujejo vodo, zato smo zanje oblikovali posebno linijo izdelkov iz kvalitetnih, mehkih in dobro vpojnih materialov, ki bodo popestrili večerno kopanje ali igranje na bazenu. Pozabite na strah pred vodo. Odslej se bodo otroci z veseljem kopali.

V želji, da bi popestrili večerno rutino smo oblikovali prikupne kopalne brisače z živalskimi motivi, ki jih otroci obožujejo in v katere se z veseljem zavijejo. Brisače so posebne zaradi čudovite vezenine, ki pritegne pozornost otrok.

Mehka brisača s kapuco je izdelana iz kvalitetnega frotirja. Sestava: 94% bombaž, 6% poliester,
dimenzija: 110 x 75 cm.

Oglejte si izdelke v spletni trgovini.

Spletni nakup