Bubaba

Barvite posteljnine nežnih motivov, udobna gnezdeca in prikupni kopalni plaščki so le nekateri izmed skrbno premišljenih in natančno narejenih izdelkov, ki nastajajo pod okriljem blagovne znamke Bubaba by FreeON. Čudoviti tekstilni izdelki so izdelani v EU - na Hrvaškem in sešiti iz najkvalitetnejšega bombaža, popestreni z minimalističnimi vzorci in okrašeni z unikatnimi potiski in vezeninami.

Banner mesec otroka izdelki 300x300px12
Banner mesec otroka izdelki 300x300px14

Gnezdece

Gnezdece je namenjeno spanju, počivanju ter previjanju in ščiti otroka, preprečuje morebitne padce ter mu daje občutek varnosti in topline. Dojenček se bo v gnezdecu počutil varno in udobno, kot v maminem trebuščku. Namestite ga lahko v otroško posteljico, na posteljo, na previjalno površino, na kavč ali celo na tla. Izjemno priljubljen pripomoček sodobnih mamic. Uporablja se lahko obojestransko in je enostavno za prenašanje.

Bubaba gnezdece za novorojenčka:
- primerno tudi za potovanja,
- zelo enostavna uporaba,
- pralno pri 30 ºC, sušiti na zraku. Dimenzija: 95 x 42 x 15 cm.

Lastnosti:
* sestava: 100 % bombaž.
* polnilo: 100 % poliester.
* krčenje: 5 %.

Brisača s kapuco

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo.

Otroci obožujejo vodo, zato smo zanje oblikovali posebno linijo izdelkov iz kvalitetnih, mehkih in dobro vpojnih materialov, ki bodo popestrili večerno kopanje ali igranje na bazenu. Pozabite na strah pred vodo. Odslej se bodo otroci z veseljem kopali.

V želji, da bi popestrili večerno rutino smo oblikovali prikupne kopalne brisače z živalskimi motivi, ki jih otroci obožujejo in v katere se z veseljem zavijejo. Brisače so posebne zaradi čudovite vezenine, ki pritegne pozornost otrok.

Mehka brisača s kapuco je izdelana iz kvalitetnega frotirja. Sestava: 94% bombaž, 6% poliester,
dimenzija: 110 x 75 cm.

Oglejte si izdelke v spletni trgovini.

Spletni nakup