Zlata Pika

Nove ugodnosti Zlate Pike

Posebej za vas smo v Mercatorju Šiška, po oceni IGD eni najboljših prodajaln na svetu, pripravili nekaj »zlatih« ugodnosti:

1. Za posebne nakupe vam je odslej na voljo Zlata pomoč, ki vam jo nudi Zlati asistent – če ga želite ali potrebujete, se preprosto oglasite pri info pultu, da vas pospremi pri nakupovanju. Lahko pa se za spremstvo dogovorite tudi vnaprej, in sicer po telefonu: 031 457 457.

2. Pokažite Zlato Piko in vašega jeklenega konjička vam v Avtopralnici FB v garažnem prostoru Mercator Šiška operejo za 2 evra ceneje.

Ostale novosti, ki jih tudi lahko koristite pa so naslednje:

3. V spletni trgovini lahko izkoristite garancijo zadovoljstva in pridobite dobropis v vrednosti 5 evrov, ki ga lahko unovčite ob naslednjem nakupu.

Garancija zadovoljstva – v kolikor z nakupno izkušnjo vašega prvega naročila preko spletne trgovine niste zadovoljni, nam to sporočite pisno na elektronski naslov info@mercator.si  vključno z uporabniškim imenom, številko naročila in razlogom nezadovoljstva. Vašo reklamacijo bomo obravnavali v najkrajšem možnem času.

Dobropis – na svoj račun boste po prvem nakupu v spletni trgovini Mercator prejeli dobroimetje v višini 5 evrov, ki ga lahko koristite ob enem od naslednjih nakupov.

4. Če nam želite zastaviti vprašanje, nas pokličite na zlato brezplačno telefonsko številko
      080 20 81.

5. Poskrbite za svoje zdravje! Zlata Pika vam prinaša 10-odstotni popust za:

  • Menedžerske preglede
  • Specialistične preglede
  • Laboratorijske preiskave

Kontakti:

Cardial d.o.o., specialistična ambulantna dejavnost

Sava Medical

Zaloška 69, 1000 Ljubljana

Tel: 01 –548 40 80

GSM: 041 779 056, 041 639 124

info@cardial.netwww.cardial.si


Zakaj Medicinski center Cardial Ljubljana?

  • Za vas skrbi 50 specializiranih zdravnikov
  • Več kot 10 let izkušenj na področju menedžerskih in preventivnih pregledov
  • Opravili smo že več kot 10.000 obsežnih preventivnih pregledov
  • Uporabljamo sodobne medicinske aparature
  • Osebno obravnavamo vsakega posameznega pacienta
  • Brez čakalnih vrst
  • Veliko parkirišče pred centrom

Bolezni srca in ožilja in tudi druga obolenja se razvijajo počasi. Pred pojavom težav so v našem telesu lahko prisotne številne spremembe, ki jih sami še ne zaznamo. Svoje slabše počutje pogosto pripisujemo le hitremu načinu življenja, obremenjenosti in stresom. S preventivnimi pregledi lahko pravočasno odkrijemo nevarne in še nezaznavne spremembe, ki ogrožajo naše zdravje.

Zlata plačilno-kreditna Pika kartica

Bonitetna in plačilno-kreditna zlata Pika kartica je namenjena imetnikom, ki že poslujejo z modro ali zeleno Pika kartico pod posebnimi pogoji.

Bonitetno in plačilno-kreditno zlato Pika kartico lahko naročite, če ste že vsaj eno leto imetnik Pika kartice in ste v zadnjem zaključenem bonitetnem obdobju presegli vrednost nakupov 3.500 EUR ter ste redni plačnik.  Izpolnjen obrazec za naročilo izpolnite in pošljite vašo zahtevo s številko vaše dosedanje Pika kartice na elektronski naslov zlatakartica@mercator.si.

V kolikor izpolnjujete navedene pogoje, vam bomo poslali v izpolnitev potrebne dokumente za pridobitev zlate plačilno-kreditne Pika kartice. Za zlato Pika kartico veljajo Splošna določila za izdajanje in uporabo plačilno-kreditne kartice Pika.

Zlata Pika kartica nudi prednosti določanja mesečnega limita, prednostne obravnave zahtevkov, posebnega elektronskega naslova in dodatne ugodnosti oblikovane posebej za imetnike zlate Pika kartice.

Pogoji pridobitve

Prosilec mora biti vsaj eno leto imetnik gotovinske ali plačilno-kreditne Pika kartice in redni plačnik obveznosti. Promet, evidentiran na dosedanji Pika kartici, mora v zadnjem zaključenem bonitetnem obdobju (6 mesecev) presegati vrednost obračunanih nakupov 3.500 EUR.

V primeru, da izpolnjujete pogoje, vas vabimo, da izpolnite obrazec za pridobitev zlate plačilno-kreditne Pika kartice. Če ustrezate pogojem, vam bomo na domači naslov poslali vse potrebne dokumente za pridobitev zlate Pika kartice.

Dodatna zlata plačilno-kreditna kartica

Dodatno zlato Pika kartico izdamo na predlog imetnika osnovne kartice, ki je odgovoren za vse obveznosti in stroške, nastale z uporabo dodatnih kartic.

Imetnik osnovne kartice na brezplačni telefonski številki 080 20 80 ali na e-naslovu zlatakartica@mercator.si naroči obrazec za dodatno kartico, ki ga izpolnjenega in podpisanega vrne na naslov izdajatelja: Poslovni sistem Mercator, d.d., Kontaktni center Mercator, Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana.

V primeru prošnje za dodatno družinsko kartico je le-ta lahko izdana le kot zelena plačilno-kreditna kartica.