Dobra cena. Še boljša scena.

  • Image

Akcije

Za vas redno izbiramo izdelke, ki so cenovno ugodnejši od konkurence, ki jih še posebej priporočamo, smo jim znižali cene ali jih dobite več za manj denarja. Ne spreglejte posebnih oznak na prodajnih policah.

Preverite, kaj je v akciji

Kartica Pika

Zbirajte pike, kupujte z odlogom plačila, opravite nakup na obroke ter izkoristite številne popuste in ugodnosti z najboljšo kartico zvestobe po mnenju potrošnikov. S Piko preprosto prihranite več!

Naročite kartico

Mercator Šiška

Ste nas že obiskali v najsodobnejšem trgovskem centru v regiji? Prenovili smo Mercatorjevo poslovalnico v Šiški, da bi vaše nakupovanje spremenili v pravo doživetje. Obiščite nas in se prepričajte o novostih v ponudbi. Za vas dnevno pripravljamo tudi odličen sushi.

Obiščite Mercator Šiška

Seznam poslovalnic

Z nasmehom in prijazno besedo vas Mercator, vaš najboljši sosed, pričakuje v več kot 670 poslovalnicah po vsej Sloveniji. Najbolj sveža in najboljša ponudba je vedno le za vogalom.

Poiščite najbližjo trgovino

Aplikacija Moj Mercator

Vse informacije o vaši najljubši trgovini na enem mestu! Preglejte aktualno ponudbo, spremljajte svoje Pika poslovanje, izkoristite kupone za ugodnejši nakup, poiščite najbližjo prodajalno in sestavite nakupovalni listek.

Poenostavite nakup

Mercator Spletna trgovina

Enostavno, udobno in vedno na voljo. 24 ur na dan, prav vsak dan, lahko na naši spletni strani naročite izdelke, ki jih potrebujete, mi pa vam jih dostavimo na dom, do vaših vrat. Ker cenimo vaš čas.

Napolnite košarico

M Sken in M Sken Mobile

Ekskluzivno v Mecatorju, prvič v Sloveniji! Izdelke skenirajte že med nakupom, jih pospravite in nakup zaključite na posebnih blagajnah. Hitro, enostavno in učinkovito.

Obiščite nas in preizkusite

TIK-TAK blagajne

Bili smo prvi trgovec, ki je na slovenskem trgu uvedel samopostrežne blagajne. Poimenovali smo jih preprosto TIK TAK. Za še hitrejši in udobnejši nakup.

Nakupujte hitreje

Kontaktni center Mercator

Na našem spletnem mestu niste našli vseh odgovorov, ki ste jih iskali? Pišite nam, ali nas pokličite! Z veseljem vam bomo pomagali.

Vprašajte nas

Naše znamke

Pri razvoju naših blagovnih znamk sodelujemo le z najboljšimi in najbolj zaupanja vrednimi dobavitelji. Tako vam zagotavljamo kar najboljšo ponudbo kakovostnih izdelkov po dostopnejših cenah.

Oglejte si ponudbo

Lumpi svet

Kakovostni prehrambni izdelki, izdelki za nego, oblačila, šolski program, darila in igrače. Ob tem pa še vrsta koristnih nasvetov za starše. Ker je le najboljše dovolj dobro za razvoj vaših najmlajših.

Vstopite v Lumpi svet