Žafran

Pozdravljeni, sem Žafran in sploh si ne predstavljate, kako mi prija tale vroča kopel, počutim se prerojenega.

mercator zafran324 324

Res je, kar pravi lovor; v njegovi družbi si enostavno dobre volje! No, saj večinoma se res smejim, a hkrati je tudi res, da stres name slabo vpliva. Ste tudi vi bolj čustveni? No, nekateri rečejo, da smo bolj občutljive sorte? Veste, meni sta nežnost in harmonija izredno pomembni, vesel sem, da me ljudje ne obirajo mehansko in prepričan sem, da tudi od tod kanček moje prefinjenosti in ekstravagance.

Pravijo, da moja bahavost včasih spominja na tiste najbolj elegantne pariške dame in priznajmo si, nihče se ne brani njihove družbe. Sem najboljša izbira, ko želite svoji ljubezni pripraviti lahko poletno kosilo, saj odlično dopolnjujem okuse različnih juh in s svojo prepoznavno držo poskrbim za tisto piko na i.

Mi kaj zavidate moj stil? Brez potrebe! Za pravo revolucijo okusa ne potrebujete baretke, naslednjič mi samo uredite zmenek z vašo omako za testenine in ščepec moje žlahtnosti bo poskrbel za korak iz cone udobja, v svet prijetnih okusov!

 

mercator zafran 720 500

Odlično sem ujamem pravzaprav z večino sestavin, tudi z zelenjavo. Ah, kaj tudi, še posebej z zelenjavo; ravno prejšnji teden smo žurali z zeljem, jajčevcem, krompirjem, redkvico, kumarami, bučkami in čebulo. Nepozabno, vam povem! Vsem okoli nas so se ustnice raztegnile v nasmeh.

Naj vam namignem še nekaj: če o meni berete ravno sredi poležavanja na plaži, kaj boljšega! S svojo aromatičnostjo in tankočutnostjo se kar stopim z morsko hrano; gremo v akcijo! Oooo, že kar slišim, kako se oglaša kurkuma, ki venomer poudarja, kako dobro se ujame z morskimi dobrotami. Bova kar takoj razčistila, za vas pa bo najbolje, da obe možnosti poskusite sami in si prikuhate pravo revolucijo okusov!


Vabimo vas, da vstopite v čudovit svet začimb in zelišč, ki pričarajo zgodbe, o katerih bodo govorili še leta. Naj se revolucija začne že danes.

Kotanyi izdelki v spletni trgovini

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj