Tvoje znanje za tvoje sanje

Šola se vrača in prinaša nove zgodbe, nove izzive, nove romance, nova prijateljstva, nove frizure, nove trende, nove ocene, nova tajna sporočila, nove ideje in nove šolske potrebščine za popolno zmago v prihajajočem šolskem letu. Izberite svoje najljubše motive v naši spletni trgovini, obiščite našo Facebook stran, sodelujte v nagradni igri in zmagajte!

banner 1080x371

Huda nagradni igra

Skočite na naš Facebook profil in sodelujte v različnih izzivih ter osvojite super pulover z motivom Challeta Salleta, T-Shirt z motivom Challeta Salleta, eno izmed darilnih kartic Mercator ali šolski nahrbtnik poln super šolskih potrebščin. Nagrade bomo žrebali vsak teden.

Nagradna igra poteka od 12.  8. do 5.  9. 

Osvoji hude nagrade

Na Facebook

Vse na enem mestu

Najlažje je vse nakupe opraviti kar na enem mestu! Poleg običajnih nakupov se lahko v istem obisku pripravite za novo šolsko leto. Izbirajte med zvezki z različnimi motivi, posebnimi kolekcijami Challe Salle, ZOO Ljubljana in slovenski gasilci, šolskimi torbami vseh velikosti in oblik, peresenicami, šilčki, mincami, pisali, radirkami in vse do najmanjših pripomočkov, s katerimi boste lahko dosegli tudi najvišje cilje.