Revolucija okusa

Pričarajte pravo revolucijo okusov in jedem, ki jih pripravljate zase in za svoje drage, dodajte karakter. Jedi začinite, s tem pa jih zaokrožite in povzdignite na popolnoma nov nivo.

Mercator revolucija324 324

Pričarajte pravo revolucijo okusov in jedem, ki jih pripravljate zase in za svoje drage, dodajte karakter. Jedi začinite, s tem pa jih zaokrožite in povzdignite na popolnoma nov nivo. Hiter tempo življenja in ujetost brez domišljije v kuhinji hitro vplivajo na to, da naše jedi niso prav nič zanimive. Izzivamo vas - upajte si več, pričnite revolucijo okusov! Začinite jed malenkost drugače in jo okusite na popolnoma drugačen način! Naj bo rižota pariško elegantna s pomočjo žafrana, ali pa si ustaljen ritem dneva popestrite s svobodomiselno kurkumo. Obrok lahko tako postane izkušnja. Izkušnja pa ustvarja spomin. Naj bodo vaši spomini na jedi, ki jih pripravljate, obdan z nasmehom, kuhanje pa prava pravljica. Spremljajte nas prihodnjih nekaj mesecev, ko se nam bodo predstavili lovor, žafran, kurkuma, sladka/dimljena paprika, črna kumina in cimet. Njihove zgodbe vas bodo popeljale v zabavni svet začimb.

Pestra izbira

Začimbe so tiste, ki dajejo vsaki jedi življenje. Brez njih bi namreč naša hrana bila pusta, naše prehranjevanje pa dolgočasno. Si predstavljate juho, obaro ali golaž brez lovorja? Ali pa morda jabolčni zavitek brez cimeta?

Pravijo, da z uporabo začimb, zelišč in začimbnih mešanic lahko v svojem domu ustvarimo vzdušje katerekoli dežele na tem svetu. Pričarajte si svet Srednje in Južne Amerike, odpotujte v Indijo ali na bližnji vzhod, zaplavajte v Mediteranu, ali pa se preprosto spomnite svojega otroštva in začimb, ki jih je pri kuhi uporabljala vaša babica. In prav vsaka je imela svoje skrivne sestavine, ki jih je dodajala jedem, da so bile še boljše. Se morda spomnite, kaj je bila vaša najljubša jed, ko ste bili majhni?

Ni važno, ali ste v čarobni svet kuhanja vstopili danes, ali pa ste že vešči te umetnosti, prava kombinacija začimb bo poskrbela, da se bodo vaših kuhinjskih mojstrovin spominjali še vsi naslednji rodovi. Želimo si, da bi se pri kuhi zabavali in si drznili stopiti čez meje udobja. Svojo revolucijo okusa lahko začnete ustvarjati takoj.

Vabimo vas, da vstopite v čudovit svet začimb in zelišč, ki pričarajo zgodbe, o katerih bodo govorili še leta. Naj se revolucija začne že danes.

Preverite pestro izbiro

Mercator revolucijaokusa720 500

Kotanyi

Erwin Kotanyi pravi, da je zanj poseben izziv, da lahko izbira med vsemi začimbami, ki jih naš svet ponuja. Podjetje, ki je z nami že več kot 130 let, je zgrajeno na korporativnih vrednotah, ki so povezane s strastjo, družinskim ponosom, podjetniškim duhom in ustvarjalnostjo, s katero omogočajo svojo vizijo. S pionirskim duhom in inovativnostjo je družba doživela izjemno, dolgoročno rast, ki je vedno ostala zvesta svojemu poslanstvu: "Kuhati z navdihom. Strastno živeti."

Vse se je začelo leta 1881 z Janos Kotányi in papriko. Kmalu je podjetje zraslo in se začelo ukvarjati z vrhunskimi začimbami in zelišči iz vsega sveta. Z začimbami želijo spodbuditi kreativno kuhanje, hkrati pa v življenje prinesti užitek in strast. Različne države in kulture so razvile različne potrebe, okuse in navade. Ker se osredotočajo na osebe in užitke, ki izvirajo iz hrane, je vedno v ospredju zagotovitev najboljšega možnega okusa. Kaj jemo je globoko zakoreninjeno v naših regionalnih tradicijah. Da lahko to dosegajo, vsebuje njihova ponudba kar 4500 izdelkov za 20 različnih držav. Vsak izdelek je povabilo za vas, da ponovno raziščete širino in raznolikost sveta okusa. Vabljeni v svet revolucionarnih okusov.

Več o Kotanyi

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se