Pripravljene mesne jedi
Prihranite čas in navdušite s pripravljenimi jedmi iz svežega mesa. Ustvarjajo jih naši izkušeni mesarji po preizkušenih receptih in brez kakršnih koli aditivov.

Ko nimate časa za dolgotrajne marinade, ko potrebujete okusno meso za pečenje na žaru na vrtu s prijatelji in družino, ali ko si enostavno zaželite okusno mesno kosilo, so naši izdelki iz svežega mesa odlična rešitev. Na voljo so v več kot 460 trgovinah, zato bodo vedno pri roki.
Pripravljamo tudi jedi po naročilu: pripravimo meso za žar, začinimo meso za pečenje, vakumiramo meso za zabave, poroke, prireditve in še marsikaj. Po dogovoru za vas pripravimo tudi izdelke, ki jih manj začinimo. Povprašajte za nasvet naše mesarje in z veseljem vam bodo predstavili vse možnosti.
Spoznajte nekaj naših pripravljenih mesnih jedi in idej, kako iz njih hitro pripraviti okusen in zdrav obrok.
Klobasa za pečenje
Klobasa za pečenje mora biti tudi dobro začinjena, da se z zadovoljstvom poje. Naše sveže klobase so brez aditivov in zelo priljubljene pri vseh ljubiteljih mesa.
Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, mleti česen.
Mrežna pečenka
Skrbno izbrani kosi svinjskega mesa, zaviti v svinjsko mrežico so ne le okusna, ampak tudi lepa večerja ali kosilo. Samo še v pečico jo postavite in z njo navdušite svoje najbližje.
Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen, peteršilj, limona, korenje, lovorov list.

Začinjeno meso za vok
Iz različnih kosov mesa (izbirate lahko med govedino, svinjino in piščancem) in zelenjave za vas pripravljamo jed za vok. Doma jo morate le popeči v vroči ponvi, pripraviti solato po lastnem okusu in kosilo je pripravljeno.
Začinjen svinjski vrat
Vratovina, marmorirana z bolj mastnimi deli, je poznana kraljica vsakega žara. Maščoba meso naredi bolj sočno, naše začimbe pa okus nadgradijo.
Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, mleti suhi česen, mleta paprika.
Puranja pleskavica
Fino pripravljene pleskavice bodo s svojim cvrčanjem na razgretem žaru razveselile vse ljubitelje dobre hrane. Pleskavice, pripravljene po našem receptu, so z razlogom med našimi najbolj priljubljenimi mesninami.
Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen.

Čevapčiči
Le kdo ne mara čevapčičev? Pripraviti dobre čevapčiče na žaru je merilo vsakega pravega mojstra žara. Če želite navdušiti svoje goste, vsekakor posezite po čevapčičih, ki jih dnevno pripravljamo za vas. Nekateri mojstri pečenja svetujejo, da čevapčiče med peko večkrat polijete s pivom, saj tako ohranijo sočnost.
Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen.
Ražnjiči
Skrbno izbrani kosi mesa, ki jih le še položite v ponev ali na žar in spečete.
Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen, sveža paprika.
Odojek
Meso odojka je okusno in sočno brez dodajanja začimb. Odojka le malo naoljimo in nasolimo. V pečici ga pečemo na mreži in podnjo podstavimo pladenj z malo vode. Pečemo ga dve uri na 160 °C in nato pol ure na 200 °C. Nekajkrat ga polijemo s sokom.
Ostali mesni pripravki
Poleg predstavljenih izdelkov boste v naših mesnicah našli še veliko drugih izvirnih mesnih jedi: telečjo ali svinjsko rulado, piščančje, puranove in svinjske ražnjiče, svinjski kare brez kosti, polnjen s hamburško slanino, mehiško pleskavico, mesno štruco, polnjena piščančja prsa, polnjen piščanec, telečjo pleskavico, mariniran goveji jezik, polnjena piščančja bedra, roastbeef, pretikan s hamburško slanino.
Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.
Prijavite se